TOP

Blue Seven presenteert 4 nieuwe lijnen voor winter 2020-2021

De nieuwe herfst-wintercollectie 2020-2021 van Blue Seven is opnieuw stijlvol, vrouwelijk en on-trend.

Tijdloze klassiekers krijgen een eigentijdse interpretatie en worden gecombineerd met hippe blikvangers en veel pullovers vervaardigd van biologische katoen. Kleuren lopen uiteen van warme aardtinten en delicate pastels tot fel geelgoud. De echte modeklassiekers doorstaan de tand des tijds.

Voor Blue Seven is dat in de nieuwe collectie het ruitpatroon in de range All Checked. In alle soorten en in elk item, van T-shirts tot culottes. De lijn Cosy Feeling staat voor comfort als de dagen natter en kouder worden. Pasteltinten en zachte materialen zorgen voor knusheid, terwijl met extravagante details persoonlijkheid wordt benadrukt.

Get Ready is de lijn voor het koude seizoen met een klassieke, sportieve look. Het zwart-wit wordt gecombineerd met rijk geelgoud als accent. Grafische elementen, contrasterende camouflageprints en een zebrapatroon maken dit thema heel divers. Tot slot is er Retro Chic, waarmee de seventies een comeback maken.

Bij elkaar creëer je met de items in dit thema een stijlvolle en complete look. De verschillende thema’s zijn zo bedacht dat de items toch eenvoudig met elkaar kunnen worden gecombineerd.

Info: www.blueseven.com, 06-52559464 (Zuid- en Oost-Nederland), 06-22226384 (West en Noord-Nederland)