TOP

Blue Seven focust voor zomer 2012 op rokken

In bepaalde regio's in Nederland is een grote vraag naar rokken, heeft Edwin Scholten ontdekt. De verkoopleider Nederland gaat daar voor zomer 2012 op inspelen met een uitgebreid aanbod, ook in langere lengtes.

Signalen uit de markt brachten het merk er al vaker toe om bepaalde stijlen in de collectie op te nemen. Voor zomer 2012 staat er opnieuw zoiets gepland en komt Blue Seven in Nederland uit met een bijzonder uitgebreide collectie rokken voor meisjes. De modellen met een langere lengte zijn namelijk enorm gevraagd, vooral in de regio’s Zeeland, Zuid-Holland en de Veluwe, ziet Edwin Scholten, verkoopleider voor Nederland. Natuurlijk gaat Blue Seven voor zomer 2012 niet alleen rokken brengen. Alle modellen die Edwin gaat presenteren, sluiten aan op de Blue Seven-collectie, zodat een set gemakkelijk is samen te stellen.

Blue Seven heeft als totaalmerk voor mannen, vrouwen en kinderen een respectabele staat van dienst. Alleen al voor kids telt de brede collectie zo’n 600 modellen, die voor de juiste prijs op de markt worden gebracht. Met een marge van 3.0 wil Blue Seven een hoog rendement bij de detaillist bewerkstelligen.

Info: Blue Seven > 073-5189540, www.obermeyer.de