TOP

Beeren Bodywear start babyondergoed

Beeren Bodywear levert al meer dan 40 jaar ondergoed voor het hele gezin. Alleen ontbrak het nog aan een collectie in de kleinste maatjes. En die komt er nu: Beeren Bodywear for Babies.

Beeren Bodywear for Babies brengt een goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Er is veel aandacht besteed aan pasvorm en draagcomfort, maar ook aan doordachte details die de kleertjes praktisch in het gebruik maken. De artikelen zijn gemaakt van gekamde, ringgesponnen katoen waardoor de stof glad, fijn en glanzend is. Er zijn effen kleertjes en leuke prints. De collectie omvat overslag rompertjes, boxpakjes, jurkjes, pyjama’s, T-shirts, shorts, slipjes, hemdjes, broekjes en verder slaapzakjes en mutsjes.De maten lopen van 50/56, 62/68, 74/80 tot 86/92, waarmee het babyprogramma aansluit bij het kinderondergoed vanaf maat 92 dat Beeren al jaren op de markt brengt.
Beeren Bodywear wordt ontworpen en geproduceerd door Engelvaart Bodywear uit Gouda, die naast Beeren ook RJ Bodywear voert. De collectie wordt verkocht via Van der Krans Import uit Waddinxveen en Textielgroothandel Stellaard uit Huissen.