TOP

Bastiaan van Schaik lanceert shopvip.com

Gisteren lanceerde fashiongoeroe Bastiaan van Schaik de nieuwe online shopping community shopvip.com in het Amstel hotel. Een aantal BN-vriendinnen kwam ook een kijkje nemen.

Met Mickey Hoogendijk, Ans Markus en Judith Osborn front row werd de lancering afgetrapt met een modeshow van de merken die binnenkort op shopvip.com verkrijgbaar zullen zijn. Bastiaan van Schaik is aangetrokken als fashion director van de site en ziet het als een ideale kans om eindelijk eens een eigen winkel te hebben: “Een eigen winkel zonder personeel, geweldig toch?”

Van Schaik is verantwoordelijk voor de merken op de site (onder andere Ed Hardy, Levi’s, Converse, K Swiss en Gsus) en het is de bedoeling dat dit er in de toekomst veel meer zullen worden. “De jongens achter dit concept zijn technisch hartstikke goed, maar ze hebben geen kaas gegeten van mode. Nu bundelen we onze krachten. Ik weet welke merken ‘hot’ zijn, waar vraag naar is en zij weten hoe we dit online kunnen verkopen.”

Op shopvip.com kun je merkartikelen kopen tegen flinke kortingen, maar je moet wel eerst lid zijn van de community en lid word je alleen op uitnodiging van iemand die er al op zit, in de geest van Hyves of Facebook.

De verkoop start op 6 november.