TOP

Ballegooyen Modes en Kindercompagnie winnaars Retail Jaarprijs

Bij de uitreiking van de Publieksprijs van de Retail Jaarprijs is Ballegooyen Modes uit Dussen als Beste Zelfstandige Winkel uit de bus gekomen. De KinderCompagnie uit Lithoijen won de Vakjuryprijs in de categorie Beste Zelfstandige Winkel.

De winnaars van de Retail Jaarprijs werden bekendgemaakt tijdens het Retail Gala op 5 november in Studio 21 in Hilversum.

In de laatste ronde werd Ballegooyen Modes beoordeeld door meer dan duizend consumenten met een gemiddelde van 8,39. Er werd daarnaast 1450 keer gestemd op de modezaak uit Dussen. Ballegooyen is een gemengde zaak voor mannen vrouwen en kinderen met een merkenpakket in het midden- tot middelhoge segment. en heeft ondermeer Grand Café en een Kidsplace op 1500 vierkante meter. Er is een kledingvermaakservice en er wordt gewerkt met het Klantprivilege systeem, waarbij klanten bij aankoop kunnen sparen voor 5 procent korting.

De KinderCompagnie uit Lithoijen heeft een breed assortiment met kindermeubels, kinderhardwaren, baby- en positiekleding, met als bijzonder kenmerk de fantasierijke manier waarop het assortiment is samengesteld. De Vakjury oordeelde dat de eigenaars op een subtiele wijze free publicity weten te genereren die op de doelgroep gericht zijn. Bovendien heeft het totaalconcept in een verdringingsmarkt een sterke positie.