TOP

ANGELS: dit is de nieuwe collectie voor winter 2020-2021

De succesvolle evolutie van denim gaat verder. Voor Angels is het een duidelijke boodschap om zich nog meer te concentreren op denim in de nieuwe herfst/winter collectie van 20/21.

Het smalle silhouet domineert nog steeds. En voor de winter zijn de ‘cropped’ versies wat belangrijker geworden, waarvan model ‘Ornella’ de sterkste is. Angels introduceert tevens een nieuwe ‘tapered’ vorm met een comfortabele pasvorm en een hippe, taps toelopende pijp. Daarnaast is de relaxte ‘Chino Cropped’ met eveneens een smallere pijp een belangrijk onderdeel van de collectie. Aanvullend zien we de rechte pijp – eveneens cropped – een belangrijke rol spelen. Model Lara is zelfs small om de heup en loopt recht naar beneden door met nog een wat wijdere pijp.

ANGELS World of Colour

Aardetinten en natuurlijke kleuren vormen de basis van een op elkaar afgestemd kleurconcept. In de herfst bestaat de basis uit bruinen, donkergroen, diep olive, terra en roest, aangevuld met de zeer succesvolle mosterd. Crème, camel en grijs vullen dit perfect aan, terwijl dark kiwi en brick voor de dramatische accenten zorgen.

ANGELS Denim

Lichtere versies in nieuwe wassingen en afwerkingen vormen de basis van de denimcollectie in de vroegere leveringen. Vanaf augustus/September wordt dit aangevuld met een meer compactere versie. Het klassieke 5-pocketmodel blijft een belangrijke basic.

Nieuw is de combinatie van denim en corduroy. De collectie van Angels brengt een complete look bestaande uit een skinny jeans met een decoratieve corduroy streep gecombineerd met een casual blue denim shirt voorzien van opgestikte zakken van corduroy. Een andere belangrijke trend is de moon-washed look in zwart en blauw, aangevuld met gekleurde jeans in olive, mosterd, steengrijs en roest.

Ook de “One Size Fits All Angels” heeft een vervolg gekregen in de nieuwe collectie.

Denim Revival Collection

In het modebeeld zien we een revival van de jaren 80, waarbij Angels terug kan blikken op 40 jaar jeans geschiedenis. Voor deze speciale collectie heft Angels originele stukken genomen en opnieuw uitgevonden, uitgevoerd in stoere stiffen met een cleane look en hoge taille. Deze collectie werd voor het eerst getoond worden op Panorama in Berlijn – Airfield Area.

ANGELS Casual

Deze collectie bestaat uit denim, corduroy en stretchfluweel. Broeken in verschillende wijdtes uitgevoerd in corduroy, een cargo met ritsdetails en opgestikte zakken, een zandkleurige Chino. Wol en flannel zien er goed uit in zowel uni als ruit , voorzien van koord, ritsen en opgerolde pijp voor een sportief tintje. Uitgevoerd in verschillende grijstinten aangevuld met terra is deze look zowel elegant als casual.

De sportieve leggingachtige Skinny Athletic wordt uitgevoerd in polyamide met een verborgen elastieke tailleband, neon details en gedeeltelijke strepen aan de zijkant. Drie kleuren en 4 patronen geven een extra cachet aan de collectie.

Info: www.angelsbenelux.com, 085-9024200