TOP

Amoda introduceert Mei Mei J: Italiaanse elegantie in de Benelux

In de bruisende wereld van fashion is er altijd ruimte voor vernieuwing. En dat is bij de start van het nieuwe jaar niet anders bij Amoda! Met het nieuwe merk Mei Mei J. brengen ze een verfrissende Italiaanse elegantie naar de Benelux, die we nog niet vaak zagen.

Beeld: Mei Mei J

De collectie van Mei Mei J is gemaakt van de mooiste stoffen, verrassende silhouetten en met bijzonder oog voor rijkelijke details. Soms subtiel, soms heel duidelijk, maar altijd ongekunsteld, elegant en gesofisticeerd. Je moet het zien om het te begrijpen, maar de kans is groot dat je meteen verkocht bent. Een gewaarschuwd mens is er twee waard, toch? 

Mei Mei J. richt zich op de ondernemende, geraffineerde vrouw, een tikje eigenzinnig, maar bovenal elegant en werelds. De veelzijdigheid van de silhouetten en de mogelijke combinaties maken de collectie toegankelijk voor elke gelegenheid. Je bent, met zekerheid, passend gekleed, maar zal niet ongezien passeren.

Broeken, zachte knitwear, jurken, vesten en rokken in diepe kleuren en warme stoffen. De combinatie van oversized fits, elegante stoffen en een vrouwelijke verfijnde snit, zorgen voor verrassende silhouetten.

“We merken dat onze klanten op zoek zijn naar mooie afwerkingen, kwaliteit en vernieuwing. En laten Italianen daar nu net heel sterk in zijn. We zijn blij dat we naast onze gevestigde waarden zoals Twinset, Elisabetta Franchi, Liviana Conti,… met Mei Mei J een hele mooie aanvulling kunnen brengen met de nodige vernieuwing. De combinatie van sobere silhouetten met verrassende details en een vakkundige afwerking zorgt voor een pareltje van een collectie! “ Of hoe de vraag van winkeliers deze collectie naar ons land bracht.


Voor een afspraak of samenwerkingen kan je Amoda contacteren. 

annikvanhove@amoda.be

+32 (0)3 289 95 75

@amoda_fashionantwerp