TOP

Agentuur Amoda: ‘De goesting om het écht goed te doen voor onze klanten overheerst’

1 jaar geleden verhuisde Amoda met hun showroom naar Edegem en dat mag gevierd worden! Na 20 jaar in het hartje van Antwerpen koos Annik (Van Hove) bewust voor een fashion hub met eigenheid, aan de rand van de stad. Zo kunnen bezoekers de showroom vlot bereiken, parkeren voor de deur en genieten ze ook binnen van de groene omgeving door de grote ramen en de open inrichting.

“Niet alleen onze klanten genieten van het overvloedige daglicht. Het is ook voor de collega’s een stuk aangenamer om die connectie met buiten en het omliggende groen te behouden.”

Het is meteen duidelijk als je door de voordeur stapt… bij Amoda doen ze het op hun eigen, warme manier. Je komt in een prachtige showroom waar je meteen oprecht verwelkomd wordt, de mooiste collecties krijgt voorgeschoteld en er samen met je gekeken wordt waar jouw winkel een passende aanvulling in kan vinden. Want power & passie zijn hier 2 belangrijke pijlers. De goesting om het goed te doen voor klanten, leveranciers en collega’s maakt van Amoda een warme en toegankelijke showroom.

“We maken mensen graag blij”, duidelijk en oprecht! Met een persoonlijke aanpak en opvolging maken ze een wezenlijk verschil en dat wordt duidelijk gesmaakt.

Naast de vele Italiaanse merken kan je bij Annik ook terecht voor een babbeltje in het Italiaans, een lekkere pastalunch, hartelijke gelukwensen bij een verjaardag,… of een ontspannen aankoop. Want na het afronden van haar studies in Italië is het duidelijk dat de link nooit ver weg geweest is.

En wie ‘Italië’ zegt, zegt ook ‘mooie tassen & schoenen’. Dat is duidelijk te zien bij de merken die hun collectie aan prachtig uitgewerkte accessoires steeds verder uitbreiden. Collecties waar menig vrouwen (en mannen 😉) blij van worden! Benvenuto!

Amoda is het aanspreekpunt voor:

PATRIZIA PEPE – kleding, shoes & acc – BENELUX (heren & dames)
GRACE – BENELUX
TWINSET – kleding, shoes & acc – BENELUX
ACTITUDE BY TWINSET – BENELUX
SILVIAN HEACH – BELUX
ELISABETTA FRANCHI – BELUX
LIVIANA CONTI – BENELUX
SIMONE BRUUNS – BENELUX
LUISA SPAGNOLI – BENELUX
JUICY COUTURE – BENELUX
BEATRICE B -BENELUX
BETTA CORRADI – BENELUX

Kom je graag één van de collecties bekijken, heb je vragen of ben je benieuwd naar de showroom of onze werking? Twijfel niet om een seintje te geven, we verwelkomen je graag.

email: annikvanhove@amoda.be
Insta:  amoda_fashionantwerp
tel +32 (0)3 289 95 75