TOP

Fashion House Donna Maria is de nieuwe agentuur voor Bitte Kai Rand in Nederland

Het Deense modehuis Bitte Kai Rand heeft in Agentuur Fashion House Donna Maria een nieuwe agente voor Nederland gevonden.

Het agentschap met haar jarenlange ervaring, beheert sinds 1 april de verkoop van het modehuis Bitte Kai Rand en zal de markt verder uitbouwen. Met Karina van Engelen en haar Agentuur Fashion House Donna Maria zijn we blij een professioneel agentschap als partner te hebben gevonden met een goed gevoel voor trends, klanten en jarenlange ervaring, benadrukt Michael Rand, CEO Bitte Kai Rand.

De komende lente-zomercollectie 2024 wordt gepresenteerd 3 juli op de Preview in CAST Nieuwegein, 9 en 10 juli op de Modefabriek in Amsterdam en in de showroom in CAST Inkoop Centrum in Nieuwegein op afspraak.

Het Deense modemerk Bitte Kai Rand werd opgericht in 1981. Met zijn rijke geschiedenis en innovatieve ontwerpprojecten is het een van de sterkste modehuizen van Denemarken. De collecties hebben hun eigen unieke signatuur. Ze bieden exclusiviteit in een stijlvol, eenvoudig en tijdloos ontwerp dat de tijdgeest vertolkt. De signatuur van het ontwerp zijn de grafische vormen en de grote aandacht voor functionaliteit en kwaliteit in elke afzonderlijke stijl.

Info: Fashion House Donna Maria | Karina van Engelen
Showroom | C.A.S.T. Inkoop Centrum | +31 (0)6 146 270 01
www.fashionhouse-donnamaria.nl