TOP

Alberto geeft traditie een nieuw gezicht

In 2022 viert Alberto het 100-jarig bestaan. Een bijzondere gebeurtenis die vraagt om een jubileumcollectie, maar liever doet het Duitse merk wat het bedrijf al honderd jaar succesvol maakt: traditie een nieuw gezicht geven in de vorm van innovatieve producten.

Hoe we dat voor ons moeten zien, blijkt uit de nieuwe collectie voor de zomer van 2022 waarin Alberto technologie integreert in elk product. Zoals in het hightech icoon Hybrid Sports Pants. De comfortabele broek, die Alberto twee seizoenen geleden introduceerde, is gemaakt voor mannen die willen wandelen, fietsen of golfen zonder steeds een andere broek te moeten aantrekken. De broek is volledig ademend, temperatuurregulerend, sneldrogend, vuil- en waterafstotend en beschermt ook tegen UV-stralen.

Innovatief zijn ook de digitale prints. Door het gebruik van moderne digitale printtechnologie zijn de prints van hoge kwaliteit in het volledige kleurenspectrum. Bovendien zijn ze duurzaam omdat het voorproces van printen kan worden overgeslagen, overproductie wordt voorkomen omdat ook kleinere aantallen mogelijk zijn en omdat ze simpelweg slijtvast zijn.

Info: alberto-pants.com, 06-27239303