TOP

Afzakkende broeken zijn verleden tijd met de Dapper Snapper

Het kan een hele toer zijn om voor kinderen een broek met de perfecte pasvorm te vinden. Musetta Blaauw vond daar een oplossing voor: de Dapper Snapper.

“De Dapper Snapper is een elastieken band die je door de lussen van een broek haalt en dan met drukknoopjes bevestigt,” legt Musetta Blaauw van webwinkel Musjes.com uit. De Dapper Snapper is een halve riem, die een broek of rok strak om de taille trekt, waardoor deze niet meer afzakt. De riem moet aan de achterkant van de broek door de riemlussen gehaald worden en dan met drukknoopjes op de juiste strakheid worden afgesteld.

“Ik vond dit Amerikaanse product toen ik voor mijn webshop het internet afzocht naar nieuwe, handige producten. Ik kreeg laatst een reactie van een moeder met een zoontje van zeven. Hij draagt de Dapper Snapper nog steeds en is ook niet van plan hem af te doen. Hij was heel blij dat zijn broeken eindelijk niet meer afzakten,” vertelt Musetta Blaauw.

De Dapper Snappers zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren zoals zwart, wit, jeans, roze, paars, navy en oranje. De halve riem is te gebruiken voor kindjes van nul tot zeven. Via Musjes.com zijn Dapper Snappers verkrijgbaar voor  9,95 euro per stuk. In het filmpje hieronder zie je precies hoe de riem werkt.