TOP

Verkocht: hardloopketen Run2Day

Het lijkt een 1-aprilgrap, maar dat is het zeker niet. De Run2Day hardloopwinkels zijn sinds begin deze maand in handen van een nieuwe eigenaar.

Run2Day eigenaar Henry Dullink heeft na jaren zijn ziel en zaligheid in Run2Day gestopt te hebben besloten om zijn Run2Day-formule te verkopen. Volgens de Run2Day-man is het tijd voor iets anders. Al meer dan 20 jaar kunnen fanatieke en recreatieve hardlopers terecht bij hardloopspeciaalzaak Run2Day. Anno 2012 zijn er 19 Run2day franchisewinkels, 4 eigen Run2day winkels en verschijnt er twee keer per jaar het Run2Day magazine. Vanuit de winkels worden er tevens door heel Nederland loopclinics georganiseerd.

Nieuwe eigenaar
Henry Dullink’s opvolger is geen onbekende in de sportbranche. Nieuwe eigenaar Ewout Braggaar is namelijk een ondernemer in hart en nieren en tevens een fanatieke duursporter. Met zijn roots in de financiële wereld en ervaring in het ondernemerschap zocht hij naar een nieuwe uitdaging. Ewout zegt die in Run2Day gevonden te hebben: “Run2Day is een stabiele, vooruitstrevende organisatie, die nog enorm veel kansen heeft om verder door te groeien. Samen met het huidige MT zie ik er naar uit om de huidige marktpositie nog verder uit te bouwen en te versterken.”