TOP

Jeans: Bestseller Casualz in Den Bosch

Ook benieuwd wat je collega of concurrent het beste heeft verkocht de afgelopen periode? “De skinny modellen van het merk Please doen het erg goed”, zegt Nelleke Mank van vrouwenmodewinkel Casualz in Den Bosch.

“We verkopen vooral veel broeken. We hebben een groot aanbod en we hebben voor iedere klant wel wat. Zo verkopen we skinny jeans, baggy jeans en hoge en lage modellen. Vooral de skinny modellen van de merken Please en Aaiko zijn erg populair. Ik merk dat er steeds meer vraag naar deze modellen zijn, mijn klanten vinden dat de broeken een fijne pasvorm hebben. “

“Bij de denims doet de Pixie van Pepe Jeans het goed. Deze broek is 110 euro en heeft een skinny model. Maar ook de skinny jeansmodellen P59 en P82 van Please doen het erg goed. Deze broeken zijn 120 euro.”

Minder truien

“Er worden wel relatief minder truien verkocht, dit komt omdat mensen meer vesten dragen. “

“Klanten letten bij ons niet zo snel op het prijskaartje. Ichi is ons goedkoopste merk en Aaiko één van de duurste. Onze klant koopt setjes waarin beide merken voorkomen.”

Leveranciers

“We zijn erg tevreden over onze leveranciers. De leveranciers denken mee over de collectie en we kunnen makkelijk omruilen.  Wel zit ik er bovenop als iets mist in de winkel. Ik zorg ervoor dat we het product dan de volgende week nog in de winkel hebben liggen.“

 “Ik verwacht nog veel van de Scandinavische stijl, zoals het merk Modström en Minimum. Deze merken zijn in opkomst en hebben een cleane stijl.”

Acties

“Onze kracht is om onze klant heel leuk te helpen. Daarnaast showen we onze collectie op Facebook. We posten per week sets die worden gedragen door een pop of een personeelslid. Als iemand een setje aanheeft werkt dit goed en komen er klanten in de winkel  die vragen naar het setje.”

Casualz Vrouwenmode
Vughterstraat 3
5211 EW ‘s-Hertogenbosch
http://www.casualz.nl