TOP

Cakewalk terug bij Jos de Jong Mode

Onder het motto 'Ware liefde roest niet' wordt Cakewalk weer vertegenwoordigd door Jos de Jong Mode. De samenwerking gaat vanaf heden in.

Na twee jaar de verkoop in eigen beheer te hebben gehad, heeft Cakewalk de vertegenwoordiging van haar merk weer toevertrouwd aan Jos de Jong Mode. Hans Lormans, commercieel directeur van Cakewalk/Waalwear Kids over de hernieuwde samenwerking: “In onze nieuwe structuur hebben we gekozen om de verkoop van onze collecties via agenten te organiseren.  Na een korte oriëntatie in de markt zijn we al snel bij Jos de Jong terecht gekomen.  Het klikte meteen tussen ons. Ze brengen 15 jaar Cakewalk ervaring mee en ze zijn zeer enthousiast over de mogelijkheden van het merk in de markt. Hun ideeën spraken ons zeer aan”.

Ook Jos de Jong is verheugd dat Cakewalk weer terug is bij zijn agentuur. Jos de Jong: ‘We hebben het altijd jammer gevonden dat Waalwear Kids twee jaar geleden zelf de verkoop van Cakewalk is gaan doen. We zijn erg blij dat het merk weer terug is op het oude nest. We kunnen het prima vinden met de nieuwe directie van Waalwear Kids. Dat is essentieel voor een goede samenwerking. We zien een prima toekomst voor dit prachtige merk. Wij hebben er enorm veel zin in.”

Cakewalk wordt vanaf aankomend seizoen verkocht vanuit de showrooms van Jos de Jong in Ouderkerk aan de Amstel. Ook is Cakewalk met een eigen stand aanwezig op de Kleine Fabriek.