TOP

9 to 5 met Nino Sumah

In Textilia 02 maak je in Close-Up kennis met Nino Sumah. Als founder van het jeansmerk Bukser Jeans is elke dag weer dynamisch en divers. Lees meer over hoe een dag er voor hem uit kan zien.

Beeld: Bukser Jeans

9:00 uur: De dag begint met het doornemen van websites en blogs om op de hoogte te blijven van de laatste trends in de industrie. Op dit moment is de Instagram feed van Pitti Uomo favoriet.

10:00 uur:  Ik onderhoud per telefoon nauw contact met leveranciers in Portugal om samples te bespreken en nieuwe mogelijkheden te verkennen, met name als het gaat om het selecteren van stoffen voor onze jeans.

11:30 uur: Ik bel even met mijn lieve grootouders. Momenteel doe ik alles zelf en krijg daarbij onvoorwaardelijke steun van mijn lieve grootouders. Mijn grootouders, vooral mijn 80-jarige oma, spelen een cruciale rol bij het inpakken en verzenden van onze jeans. Het is hartverwarmend om te zien hoe ze met enthousiasme en toewijding elke order in Woerden het liefst te voet wil bezorgen.

13:00 uur: Mijn doel is het vinden van een angel investor die niet alleen

financieel wil bijdragen, maar ook bereid is om als mede-ondernemer en denkpartner betrokken te zijn. Hiervoor doe ik een pitch. 

14:30 uur: Aan de hand van een eerdere pitch heb ik een oriënterend gesprek. Ik zoek iemand die dezelfde visie deelt: het creëren van de beste jeans voor de smart geklede man. 

15:30: Ik sluit de dag af het analyseren van de data van de afgelopen periodes. Dit helpt me om inzicht te krijgen in de prestaties van Bukser Jeans en om marketingactiviteiten te plannen die onze groei verder kunnen stimuleren. 

Leer Nino Sumah beter kennen in de Close-Up van Textilia 02. Wie is de man achter Bukser Jeans? Wat zou hij doen met een miljoen, wat geeft hem energie en wat zou het tegen je jongere zelf zeggen?