TOP

6 redenen om sokken als relatiegeschenk in te zetten

Is het jou ook al eens opgevallen dat sokken steeds vaker worden ingezet als relatiegeschenk? Of misschien heb je zelf al eens een paar sokken ontvangen? Dat is dan niet voor niets, want sokken worden dagelijks gedragen en zijn daarom een uiterst effectieve reclamedrager. Er zijn verschillende redenen om sokken als relatiegeschenk te gebruiken. We bespreken er 6.

1. Volledig naar eigen ontwerp

Sokken worden op maat gemaakt en zijn een van de meest personaliseerbare geschenken op de markt. Je kunt je eigen sokken ontwerpen. Het begint bij het kiezen van het materiaal en de maatseries. Daarna kies je de basiskleur en/of ontwerp je een eigen patroon of motief. Tot slot kun je de sokken bedrukken met een logo, stukje tekst of naam op een positie naar wens.

2. Voor ieder wat wils

Je hebt tegenwoordig de keuze uit diverse soorten sokken. De sokken die dagelijks worden gedragen zijn het populairste, zoals enkel sokken en normale sokken. Daarnaast zijn er nog antislip sokken, sportsokken, milieuvriendelijke sokken van bamboe en nog veel meer. Als het milieu een belangrijke waarde is, dan kies je voor bamboe sokken. Heb je een wandelevenement, dan kies je voor wandelsokken. Er is daardoor voor ieder wat wils.

3. Iedereen draagt sokken

Vrijwel iedereen draagt sokken. Man, vrouw, jong of oud. De doelgroep kent niet of nauwelijks grenzen. Juist daarom is het interessant om sokken als relatiegeschenk te overwegen. Bijkomend voordeel is dat de sokken van elastisch materiaal gemaakt worden en daarom ruime maatseries hebben, bijvoorbeeld maat 36 tot en met 40 en 41 tot en met 46. Dat betekent dat je met een en dezelfde sokken een grote doelgroep kunt aanspreken.

4. Je kunt er niet genoeg van hebben

Hoeveel paar sokken liggen er bij jou in de kast? En hoeveel paar draag je daarvan? Nederlanders hebben ongeveer 17 paar sokken in de kast liggen en daarvan wordt slechts de helft gedragen. De andere helft ligt daar onder het motto “voor het geval dat”. Hoewel de sokkenmand goed gevuld is, kun je er niet genoeg van hebben. Ook als de sokken niet gedragen worden, maar wel in de mand liggen, ziet men de sokken liggen die jij hebt weggegeven.

5. In verpakking extra leuk om weg te geven

Een anders groot voordeel is dat je deze sokken kunt laten verpakken. Veel gekozen verpakkingen zijn sleeves en headercards, maar ook een blik of doosje zijn mogelijk. Op deze manier geef je de sokken op een veel leukere manier weg aan je relaties. Bovendien kun je de verpakking personaliseren en een extra boodschap communiceren.

6. Uiterst effectieve reclamedrager

Met sokken heb je een uiterst effectieve reclamedrager, want bijna iedereen draagt sokken. En ook als je ze niet draagt, dan kom je ze vast dagelijks tegen in je sokkenmandje. Zeker als iemand de sokken draagt, is de reclame vaak zichtbaar op het stukje dat boven de schoen uitkomt. Zorg wel voor een subtiele reclame-uiting, want niemand wil door het leven als wandelt reclamebord.

Sokken laten bedrukken bij Promoboer

Wil je jouw relaties op een leuke manier verrassen? Laat dan sokken bedrukken bij Promoboer. Bij ons heb je de keuze uit diverse soorten sokken: van normale sokken tot enkelsokken en van sportsokken tot babysokken en nog veel meer. Je kunt de kleur, bedrukking en verpakking zelf kiezen. Bedrukte sokken zijn een leuke manier om onder de aandacht te komen van je relaties!