TOP

5 onmisbare accessoires voor jouw trip

Reizen vergde altijd al planning en een tijdlang was het eigenlijk helemaal niet meer haalbaar. De wereld begint echter weer normaal te worden en landen gaan weer open voor toeristen. Wij willen de beslommeringen van het reizen wat verlichten en dit zijn 5 onmisbare accessoires voor jouw volgende trip in 2022!

Handgel is nu een echte must

Nu we net uit een wereldwijde pandemie komen, is het nemen van voorzorgsmaatregelen nog noodzakelijker geworden. Maskers, handgel, handschoenen… Er is veel volk op luchthavens en het is altijd beter om het op veilig te spelen. Tegenwoordig zijn er kleine handgels die in je broekzak passen in alle mogelijke geuren en kleuren, zodat je kunt kiezen uit een groot assortiment. Het meenemen van een normaal formaat handgel in een handbagage kan moeilijk zijn en daar kunnen die ontsmettingsdoekjes bij helpen. Ze zijn klein, maken geen troep en zijn gemakkelijk te gebruiken, dus bewaar ze in je tas en maak je handen schoon! Dat zal je helpen om je veilig te voelen in drukke ruimtes, vliegtuigen of luchthavens.

Statief/Selfie stick

Ja, je kunt altijd mensen vragen om een foto te maken van jou, maar misschien heb je wat sociale angst of wil je gewoon anderen om je heen niet lastig vallen. Met een statief of een selfie stick kun je zoveel foto’s maken als je wilt, zodat je herinneringen blijvend zijn. Je zult je telefoon veel omhoog houden en hij zou wel eens kunnen vallen, zoals het nu eenmaal gaat in het leven, dus bewaar hem veilig en stijlvol in een beschermend telefoonhoesje en maak die leuke foto’s zonder je zorgen te moeten maken.

Bewaar je toiletspullen in één tas

Kies een tas met meerdere vakken om je toiletspullen op één plaats te bewaren. Dit zal je helpen tijd te besparen en je koffer te organiseren, zodat er geen handcrèmes uitvliegen zodra je de rits van je bagage opent. Kies ook voor een waterdichte tas, zodat je kleren niet meer beschadigd worden door lekkende shampoo!  Eenmaal in je hotel, stop je deze tas in je rugzak en je zult nooit zonder zeep komen te zitten tijdens het verkennen van het land. Je kan ook je tanden poetsen na de maaltijd, wat misschien onnodig lijkt, maar het zal je helpen je fris te voelen wanneer het hotel nog ver weg is!

Herbruikbare waterfles

Ja, dit is een extra ding om mee te nemen en lijkt misschien overbodig, met al dat water dat in de winkels te koop is. Maar koppel het met een waterfilterrietje of koop een fles met een verwisselbaar filter en je redt niet alleen de planeet van al dat plastic afval, maar je kunt ook water gebruiken dat meestal niet zo lekker of veilig is. En dat is meestal gratis, dus je houdt de planeet en je portemonnee op de lange termijn tevreden.

Geldriem voor op reis

Ja, we kennen allemaal die memes over fanny packs, maar dit is de beste keuze voor je reizen. Kies er één die goed om je buik past en die je gemakkelijk onder je kleding kunt verbergen, dan heb je de veiligste plek om je pasjes en geld te bewaren. Veiliger dan op je lichaam wordt het niet, dus relax; zelfs als je onderweg zakkenrollers tegenkomt, met die lege zakken van je, zullen ze alleen maar teleurgesteld zijn.