TOP

Zo combineer je de mannenmodekleuren voor zomer 2022

Op onze nieuwe kleurkaarten voor zomer 2022 is per segment overzichtelijk te zien wat de basiskleuren, de naturellen en de accentkleuren van het seizoen zijn. Maar hoe combineer je deze kleuren nu het beste? Trendwatcher Mehtap Gungormez geeft tips.

Foto’s: L’Estrop

Man klassiek

De kleuren en combinaties die overheersen hebben een retrokarakter met tinten als camelbruin, donkerrood en mosgroen. Bruintinten zijn niet langer alleen voor de herfst, maar ook in het voorjaar en de zomer een stijlvolle toevoeging. Daarnaast zorgen kleurenensembles zoals helderwit met zachtroze en accenten in een felle lichtblauwe tint voor een fris contrast.”

Silver Filigree TCX 17-3911 – Rosewood TCX 19-1532 – Blue Tint TCX 13-4909 – Porcini TCX 15-1125

Man trendy

“Het kleurenpalet is uitgesproken met basiskleuren als helderblauw en grasgroen. Felle accenten als fuchsiaroze, lila en citroengeel geven klassiekere tinten als bordeauxrood en camel een fris en eigentijds karakter. Daarnaast zien we nog steeds veel neutrale kleuren die met elkaar worden gecombineerd in een ton-sur-ton look.”

Lemon Icing TCX 11-0515 – Forest Shade TCX 15-6423 – Starfish TCX 16-1120 – Lemon Icing TCX 11-0515

Meer kleurcombinatietips en de kleurkaarten vind je in Textilia 5 die op 11 juni verschijnt.


Neem een abonnement op Textilia en blijf geïnformeerd

Ook de printedities van Textilia ontvangen? Sluit dan nu een totaal abonnement af. 

Naast 24/7 toegang tot alle exclusieve content op de website en het archief, krijg je dan ook het prachtige magazine thuisbezorgd met elk seizoen de allernieuwste kleurkaarten. Daarnaast profiteer je als abonnee van mooie kortingen op trainingen, webinars en events.