TOP

Waarom helpen mondkapjes bij het promoten van een bedrijf?

Het coronavirus heeft nog altijd impact op ons leven. Studenten volgen vooral online colleges, werknemers moeten zoveel mogelijk vanuit huis werken en winkels zijn onder voorwaarden open. Ook het dragen van mondkapjes in specifieke openbare ruimtes is gebruikelijk en dat lijkt voorlopig zo te blijven, denk maar eens aan het dragen van mondkapjes in winkels, het openbaar vervoer of de supermarkt. Niet verwonderlijk dat steeds meer bedrijven mondkapjes zien als een reclamedrager. Waarom helpen mondkapjes bij het promoten van een bedrijf?

Vergroten het bewustzijn en veiligheid

Het naleven van normen voor sociale afstand, handhaving van de hygiëne en het dragen van mondkapjes zijn de belangrijkste maatregelen om de verspreiding van COVID 19 tegen te gaan. Doordat de overheid het dragen van mondkapjes in sommige openbare ruimtes heeft verplicht, is het ook een effectieve kans om je bedrijf te promoten. Je kunt de maatregelen steunen door mondkapjes aan te bieden aan verschillende gemeenschappen, organisaties of je eigen personeelsleden. Bovendien kun je ook mondkapjes bedrukken voor zakelijke promotiedoeleinden. Dit zal niet alleen helpen bij het vergroten van het bewustzijn over de effecten van het virus, maar ook bij het promoten van het bedrijf.

Dragen bij aan de naamsbekendheid en het imago

Het verspreiden van mondkapjes met logo kan een bedrijf op verschillende manieren helpen. Naast het vergroten van het bewustzijn en veiligheid, dragen de mondkapjes ook bij aan de naamsbekendheid en het imago van een bedrijf.

Wanneer een groot aantal mensen de mondkapjes met een bedrijfslogo dragen, dan vergroot dit de naamsbekendheid van een bedrijf. Door een grotere zichtbaarheid leren mensen automatisch en/of onbewust meer over je bedrijf. Het is daarmee een zeer effectieve manier om reclame te maken.

Ten tweede, als je herbruikbare mondkapjes aanbiedt om gemeenschappen of instellingen te helpen, dan verbetert dit zeker het imago. Je wordt gezien als een bedrijf dat de gemeenschap ondersteunt in tijden van crisis. En dat is logisch, want als onderdeel van de samenleving heb je als gezamenlijk doel om zo snel mogelijk van het virus verlost te zijn, daar heeft immers iedereen baat bij.

Je kunt het beste herbruikbare mondkapjes bedrukken, want de naam zegt het eigenlijk al: deze kunnen gewassen worden, zijn daardoor meerdere keren te gebruiken en dat betekent dat de kans groter is dat mensen je logo zien. Bovendien dragen deze vaak prettiger dan wegwerp mondkapjes voor eenmalig gebruik.

Mondkapjes zijn breed inzetbaar

Het inzetten van mondkapjes kan op verschillende plekken en locaties. Vaak blijft men dicht bij de kern van het bedrijf. Als bedrijf zijnde kun je mondkapjes uitdelen aan het personeel of aan zakelijke relaties. Winkeliers kunnen mondkapjes verspreiden onder klanten, bijvoorbeeld bij aankoop van een product of bij binnenkomst (als ze er eentje vergeten zijn). Scholen kiezen ervoor om mondkapjes uit te delen onder leerlingen, zodat men zeker weet dat de leerlingen goede mondkapjes dragen. Hetzelfde verhaal geldt eigenlijk voor sportscholen en –verenigingen. Ook andere openbare gelegenheden, zoals bezoekers van de horeca of bibliotheek, zijn perfect voor het inzetten van mondkapjes. En zo zijn er nog tal van andere locaties en plekken waar mondkapjes van pas komen.

Conclusie

Mondkapjes vergroten het bewustzijn van het virus en daarmee de veiligheid van de samenleving. Het is voor bedrijven een uitgelezen mogelijkheid om aan hun imago en naamsbekendheid te werken. Je laat niet alleen zien dat je handelt in het belang van de samenleving, maar maakt ook nog eens reclame.

Mondkapjes laten bedrukken bij JM Promotions

Bij JM Promotions kun je mondkapjes laten bedrukken. Je hebt de keuze uit veel verschillende soorten: van goedkope mondkapjes tot herbruikbare mondkapjes en van milieuvriendelijke mondkapjes tot stoffen mondkapjes. De mondkapjes zijn verkrijgbaar in eigen kleur en kunnen bedrukt worden met een logo of reclame-uiting.