TOP

Stoer door weer en wind met Panama Jack boots

Beeld: Panama Jack

Ben je gek op avontuur maar loop je er wel graag stijlvol bij, kies dan voor een paar stoere Panama Jack boots om je schoenencollectie mee uit te breiden. Deze schoenen zijn perfect voor een wandeling door de stad, om mee de natuur in te trekken maar ook een goede keuze als dagelijkse schoen. Deze stoere boots zijn op veel verschillende manieren te combineren en zijn perfect wanneer je houdt van een stoere stijl.

Een stukje geschiedenis

In 1989 werd door Antonio Vicente het eerste paar Panama Jack’s gemaakt. Dit vond plaats in een atelier in Elche, een plaatsje in Spanje en nu nog steeds worden de schoenen in Spanje gemaakt. Na al die jaren is er nog steeds veel passie voor deze schoenen en is het vakmanschap onveranderd gebleven. In het atelier wordt nog altijd gestreden naar hoge kwaliteit, comfort en duurzaamheid. 

Het merk is stijlvol en staat voor kwaliteit

Schoenen van het merk Panama Jack zijn stijlvol door hun diverse designs en daarnaast zijn ze van hoogwaardige kwaliteit. Deze schoenen zijn ook nog eens perfect voor mensen die houden van wandelen, de materialen die ze gebruiken zijn van topkwaliteit en gaan heel wat jaren mee. Naast de looks, de goede kwaliteit zijn deze schoenen ook nog eens zeer comfortabel en dat komt tijdens een stevige wandeling goed van pas.

Perfect voor de winter

Of het nu regent, sneeuwt of de zon schijnt, Panama Jack boots zijn zo gemaakt dat ze zich aanpassen aan verschillende weersomstandigheden. Het merk gebruikt waterdichte en ademende materialen en hierdoor blijven je voeten tijdens verschillende weersomstandigheden altijd droog en comfortabel.

Op veel verschillende manieren te combineren

Deze schoenen zijn op veel verschillende manieren te combineren, dat is voornamelijk te danken aan hun tijdloze design. Of je nu houdt van een stoere stijl of een meer klassieke look, deze schoenen zijn op verschillende manieren te dragen. Draag de boots in combinatie met een jeans voor een stoere look of draag de laarzen onder een rokje om juist je outfit een stoere boost te geven. Door de vele designs en kleuren past er altijd wel een paar Panama Jack schoenen bij jouw eigen stijl.

Met een voortdurende toewijding aan vakmanschap blijft het merk streven naar hoge kwaliteit, comfort en duurzaamheid in hun Spaanse atelier. De veelzijdigheid van Panama Jack boots is opvallend nét zoals hun tijdloze designs, waardoor ze niet alleen geschikt zijn voor wandelliefhebbers maar ook op veel manieren te combineren zijn voor verschillende stijlen.