TOP

Schiesser introduceert 95/5 ORGANIC COTTON

De nieuwe generatie 95/5 Organic Cotton is duurzaam en ultra-comfortabel. Bovendien sluit het perfect aan.

Schiesser produceert sinds 1875 ondergoed voor zowel heren, dames als kinderen. De herenondergoedlijn van Schiesser heeft recent een verandering ondergaan. Met de serie 95/5 is voor het eerst de samenstelling van de gebruikte stof gewijzigd; van 95% Pima katoen naar 95% Organic Cotton. Het aandeel van 5% elastaan blijft behouden, wat zorgt voor maximaal comfort en een perfecte pasvorm.

De 95/5-collectie Organic Cotton biedt een uitgebreide selectie shirts en populaire slips en shorts.
Bestel nu. Levering vanaf maart 2021

Nieuw aan deze lijn is:

  • Organic Cotton
  • Nieuwe, moderne modellen
  • Optimaal comfort door ultravlakke verbindingstechnologie in de bandafwerking.
  • Comfortabele bandvarianten: zachte band aan de binnenkant, fijne en sobere doorgestikte band, geweven band met logo in contrastkleur of in verzonken reliëf in ton sur ton.

Lente-/zomermode 2021:
Biezen in contrasterende kleuren zijn een terugkerend element in de lijnen, zoals in de shorts en supermini’s, en geven de look een sportief tintje. Daarnaast zorgen kleurrijke geweven elastische logobanden of all-overprints voor modieuze highlights – vooral in multipacks.

Het nieuwe verpakkingsconcept voor de 95/5-lijn is geheel in lijn met het produkt. Alle multi-packs worden geleverd in een doos gemaakt van 100% gerecyclede kunststof

Verkoopinformatie:
085 – 902 17 00
verkoop.nl@schiesser.com
www.schiesser.com