TOP

Profuomo gaat internationaal

Profuomo breidt deze zomer uit in Europa. Naast de opening van twee winkels in Berlijn en Wenen staat het overhemden en accessoiremerk ook voor het eerst op Pitti Uomo in Florence.

Na de opening van de flagship stores in Amsterdam en Rotterdam in 2008 opent Profuomo deze zomer een monobrand store in Berlijn en één in Wenen. De winkel in Wenen komt aan de Rotenturmstrasse 5 en in Berlijn is de winkel gevestigd aan de Rosenthaler Strasse 36 in het hippe stadsdeel Mitte.

Profuomo ontwikkelde een flexibel inzetbaar winkel interieur dat als complete winkel kan worden ingezet, maar ook als shop-in-shop concept. Het interieur is gebaseerd op de Profuomo flagship stores. Door gebruik van materialen zoals staal, hout en carbon zet Profuomo een stoer en elegant beeld neer. De meubels worden ingezet als onderdeel van een samenwerkingsovereenkomst tussen Profuomo en retailers.

Profuomo exposeert van 16 tot 19 juni op de Pitti Uomo in Florence, ook het Profuomo retail concept zal hier getoond worden. (Stand C11, Padiglione Medici, Fortezza de Basso, Florence)