TOP

Para Mi introduceert heren denimcollectie House of Blue

Een andere doelgroep, een eigen handschrift, maar wel uit hetzelfde huis. Maak kennis met House of Blue, de nieuwe denimcollectie voor heren van Para Mi.

‘Gewoon doen waar we goed in zijn.’ Dat is al jaren het motto van Para Mi, het bedrijf achter het merk House of Blue. Het creatieve team van Para Mi is gespecialiseerd in broeken en denims voor dames en nu ook voor heren. Al jaren creëren zij broeken met de perfecte fit, een mooie look en uiteraard de beste kwaliteit. Gedreven door de overtuiging dat specialisme leidt tot perfectie, breiden zij hun passie uit naar herenbroeken. Hiermee spelen ze in op de aanhoudende vraag naar een denim collectie voor heren.

De collectie bestaat uit verschillende pasvormen, zoals regular fit, slim fit, loose fit en tapered fit. De afwerking en de kwaliteit van de broeken zijn tot in de details verzorgd, net zoals men gewend is van Para Mi. De collectie van House of Blue bestaat grotendeels uit denims en wordt aangevuld met een aantal non-denims. 

De adviesverkoopprijzen van de broeken liggen tussen € 129,95 en € 159,95 en worden met de aantrekkelijke marge van 3.0 aangeboden. De kick-off collectie bestaat uit circa 30 broeken.
Door te werken met een B2B voorraadsysteem kan de collectie tijdens het seizoen worden aangevuld om ‘nee verkopen’ te voorkomen. Para Mi staat bekend als professionele partner om mee samen te werken. Ze leveren snel, zijn betrouwbaar en bieden uitstekende service. Voor House of Blue garanderen zij uiteraard hetzelfde.

Op de Modefabriek presenteren zij de eerste collectie van House of Blue naast Para Mi. (Stand nummer B944). Laat jij je ook laten verrassen op 21 en 22 januari?

Wil je meer informatie? Neem dan contact op via sales@houseofblue.com of via 020 811 0335.

‘Do it madly or not at all’