TOP

Panty voor Twitter-fans

Twitter blijft aan populariteit winnen en ook de modewereld is er gek op. Nu is er zelfs een panty op de markt met de Twitter-opdruk 'Follow me'.

De panty’s zijn verkrijgbaar via Etsy, een Amerikaanse variant van Marktplaats.nl. Ze zijn verkrijgbaar in vier verschillende huidtinten en in het wit. Het is de bedoeling dat de kleur van de panty zo veel mogelijk lijkt op je eigen huidskleur, zodat de opdruk iets weg heeft van een tatoeage. De kousen zijn verkrijgbaar vanaf 13 dollar, maar wie ze wil hebben moet snel zijn want de verkoop gaat hard.

Twitter en mode
Alhoewel deze panty het eerste mode-item is dat met Twitter te maken heeft, is de modewereld zelf al ruime tijd fan van dit social network. Designers als Karl Lagerfeld, Viktor&Rolf en Stella McCartney twitteren er vrolijk op los. Maar ook veel modellen, onder andere Chanel Iman en Doutzen Kroes, en persmensen als Fiona Hering en Bastiaan van Schaik houden iedereen op de hoogte van hun bezigheden. Een opvallende ontwikkeling is de snelheid van het medium. Voordat de modeshows tijdens de Fashion Week goed en wel begonnen zijn, kan de rest van de wereld de omschrijvingen en foto’s van de collecties al op Twitter vinden.