TOP

Oproep: Textilia zoekt mannenmodebeeld voor zomer 2020


Op de redactie van Textilia werken we momenteel aan de Mannenmodespecial voor zomer 2020, die verschijnt op 2 juli 2019. Daarom ontvangen we graag het nieuwste collectiebeeld van mannenmodemerken.

We zijn voor de Mannenmodespecial van Textilia op zoek naar beeldmateriaal van de voorjaars- en zomercollecties 2020. De deadline voor het aanleveren van collectiebeeld is 11 juni 2019. Vergeet niet om de website van het merk en het telefoonnummer voor de verkoopinformatie mee te sturen.

Meer specials

Ook collectiebeelden voor de Street x Active-special (verschijnt ook op 2 juli) en de Vrouwenmodespecial (verschijning 28 juni), zijn welkom. Deze hebben dezelfde deadline als het vrouwenmodebeeld: 11 juni 2019.

Beeldeisen

Om de beelden te kunnen gebruiken in print hebben we ze nodig als jpg-bestand met een resolutie van 300 dpi bij een minimaal formaat van 20 bij 30 centimeter. Let op: tiff-bestanden en beeld groter dan 2 mb kunnen we helaas niet verwerken! Mail de beelden voor de Mannenmodespecial naar r.zoutberg@textilia.nl. We kunnen niet vooraf garanderen dat we al het ontvangen materiaal gebruiken.

Adverteren

Natuurlijk is het ook mogelijk om te adverteren in de specials. Neem hiervoor contact op met Anne Wesselman via a.wesselman@textilia.nl of 06-12965638. De reserveringsdeadline voor de mannenmodespecial is 7 juni 2019.