TOP

Ontwerper Janice presenteert modenieuws op TMF

Nederlandse designer Janice heeft sinds begin juni een eigen moderubriek op muziekzender TMF. Iedere dinsdagmiddag bepreekt hij in 'Kijk dit nou' het laatste modenieuws.

In het programma gaat Janice in discussie met experts op het gebied van mode en hij laat op zijn eigen expressieve wijze de nieuwste trends zien. Naast deze nieuwe aanstelling als VJ blijft Janice natuurlijk gewoon nieuwe collecties maken.

Janice is afgestudeerd aan de Rotterdamse snijschool als Dames coupeur allround, heeft zijn proeve behaald als Grootmeester naaizaal en heeft drie jaar stage gelopen bij confectie atelier Fion. Maar we kennen hem natuurlijk vooral als ‘de bitch’ uit Project Catwalk. Hoewel hij het niet ver schopte in het programma, Janince viel af in aflevering zes, heeft het hem wel bekendheid opgeleverd. Zo werkte de ontwerper eerder al met De echte Gooische meisjes en nu heeft hij de klus als VJ van ‘Kijk dit nou’ gekregen.

De collecties van Janice zijn voor de geëmancipeerde vrouw die niet bang is om sexy te zijn en op te vallen. Zijn kleding wordt vooral gekenmerkt door cocktail details, wat zorgt voor feestelijke kleding. Toch is de kleding goed gecombineerd ook prima gewoon overdag te dragen.