TOP

Nieuwe sportlijn van Sportalm: ulli_ehrlich

Sportalm gaat van start met een nieuwe, sportieve lijn. De lijn heeft de naam ulli_ehrlich en is daarmee vernoemd naar Ulli Ehrlich zelf, het creatieve hoofd van het bedrijf en sinds 2019 managing director.

De stap die Sportalm hiermee zet, zat er al langere tijd aan te komen. “Al voor de lockdown en de uitbraak van de coronapandemie dachten we veel na over hoe we ons in de toekomst zouden kunnen ontwikkelen”, zegt Ulli Ehrlich. “Ik denk dat dit nu een goed moment is om iets nieuws te wagen, omdat alles verandert en iedereen wordt gedwongen naar zichzelf te kijken. Iedereen drukt op de herstartknop. Dit komt voor ons op een goed moment.”

De ulli_ehrlich-collectie is gemaakt om een nieuw soort klant aan te spreken. De uitstraling van de nieuwe collectie is sportiever, terwijl de uitstraling van de Sportalm-collectie werd herzien en vrouwelijker en ingetogener oogt in de details. De ulli_ehrlich-lijn slaat een brug tussen het premium en contemporary segment. Ongedwongenheid, comfort en een wat jonger statement bepalen de look. Materialen zoals neopreen, parachutestof, nylon en mesh zijn net zo belangrijk als typisch sportieve details.

Meer informatie:

roling-import.nl, 020-6103355