TOP

Nieuwe klantentrekker? De EyePlay…

Het Nederlandse bedrijf ConnectAndPlay, leverancier van active games, heeft iets nieuws om klanten te trekken en langer in de winkel te houden. Althans zo luidt de belofte. Het gaat om de EyePlay: een interactief spel, voor jong en oud, geprojecteerd op de winkelvloer.

De EyePlay kan tegelijkertijd entertainen en informeren en dit volgens ConnectandPlay tegen lage kosten. De gadget neemt geen kostbare schapruimte in beslag, maar werkt met een projector vanaf het plafond. Het speelveld dat op de vloer geprojecteerd wordt, werkt als een echte blikvanger (klantentrekker) en moet klanten bovendien uitlokken tot interactie (langer verblijf).

De EyePlay werkt op innovatieve bewegingstechnologie. De zogenaamde MotionAware technologie komt namelijk tot leven door menselijke bewegingen en die menselijke bewegingen worden op hun beurt weer uitgelokt met bijvoorbeeld geprojecteerde beelden, triggerende geluiden, activerende animaties en spelletjes. Bekijk de video van de EyePlay

Maatwerk
De mogelijkheden van de EyePlay lijken eindeloos. De toepassing kan op maat gemaakt worden tot een effectieve tool voor jouw winkel, waarbij ConnectandPlay een vrijwel onbeperkt scala aan ontwerpen en mogelijkheden in huis heeft.

Meer info
ConnectAndPlay is de distributeur van de EyePlay voor Nederland. Het bedrijf is daarnaast groothandel, distributeur en expert op het gebied van Active Gaming.

Tel. 010 851 39 03,  www.connectandplay.nl, info@connectandplay.nl.