TOP

My Best Jeans lanceert beloftepantalon

Het Nederlandse label My Best Jeans (MBJ) heeft een pantalon gelanceerd die een perfecte fit en een lift van de billen belooft.

Jan Mulder van MBJ pantalons: “Na een periode van vier maanden ontwikkelen, correcties doorvoeren en toch nog een centimetertje hier eraf en daar erbij, hebben we nu een product in de markt gezet waar de kinderziektes qua pasvorm uit zijn. Met 22 dames uit ons eigen personeelsbestand zijn we aan de slag gegaan en hebben de diverse aspecten onder de loep genomen die bij een comfortabele pasvorm horen. Ook wilden we goed gebruik maken van elastische materialen en zo het ultieme comfort creëren.” Volgens Mulder heeft de MBJ pantalon een ‘zeer soepele touch, een goed herstellende elasticiteit en de broek rekt niet uit of krimpt niet tijdens dragen of wassen’.

Amy
Het model Amy (sandblast effecten op het bovenbeen en sierstiksels met strassdetails op de achterzakken) wordt geleverd in de maten 36 – 52 met een verkoopprijs van €89,95. MBJ levert het model nu in één wassing, maar is bezig met andere wassingen, kleuren en details. De levering is voorlopig uit voorraad en de eerste 2000 klanten die de pantalon kopen, krijgen een tas cadeau.

Verkoopinformatie:
I: mybestjeans.nl

T: 0318 – 51 91 17