TOP

Modeagentuur Alike Company heeft een nieuw en prachtig merk toegevoegd aan haar portofolio: YERSE uit Barcelona

Het familiebedrijf Yerse werd in 1964 opgericht in Barcelona en is beroemd om haar breigoed. De indrukwekkende ontwerpen worden ingegeven door vrouwelijke intuïtie, vanuit traditie en met de ogen op de toekomst gericht.

De collecties van YERSE worden verantwoord geproduceerd van zeer duurzame materialen. Ieder seizoen gaat YERSE een stap verder en introduceert nieuwe, milieuvriendelijke materialen. De mix van materialen in combinatie met unieke prints zorgt voor extra comfort.

YERSE wordt verkocht in meer dan 30 landen met meer dan 1500 verkooppunten in o.a. Spanje, Frankrijk, Amerika  Engeland, Italië en Duitsland.

De SS2023 collectie bestaat uit prachtige items in krachtige kleuren en bijzondere prints, terug te vinden in jurken, jumpsuits en klassieke comfortable outfits. Perfecte basic t’shirts, truien en blouses zijn dan ook in diverse kleuren verkrijgbaar om te combineren met onze klassieke korte broeken of trendy jeans. Blauw, burned orange en groen worden gemakkelijk gecombineerd met de verfrissende kleuren roze en offwhite. 

YERSE is beschibaar in maat XS t/m XXL

 Naast YERSE is Alike Company ook agent van o.a. WOLFORD.

Wolford, opgericht in 1950 in Bregenz, Oostenrijk, is marktleider in hoogwaardige skinwear, ready-to-wear en sportswear. In de decennia van het bestaan ​​hebben zij tal van productinnovaties gelanceerd, waarvan sommige vandaag de dag nog steeds bestsellers zijn. Wolford wordt verkocht in 229 monobrandstores en door meer dan 2500 retailpartners wereldwijd in ongeveer 45 landen. Het Oostenrijkse bedrijf produceert uitsluitend in Europa in overeenstemming met de strengste ecologische en sociaal duurzame normen: 
De ontwerpen van Wolford worden gecreëerd in de Italiaanse hoofdstad Milaan en geproduceerd in zowel Bregenz bij het Bodenmeer, evenals in de Sloveense stad Murska Sobota – beide regio’s met een lange geschiedenis en een illustere traditie van textielproductie.

Deze waanzinnige collecties hebben wij vanaf 22 augustus in onze showroom aan de Vogelkersberg 12d te Eemnes.

Info: Alike Company | 06-23592003 | Info@alikecompany.com