TOP

Minimice Diaperbag: de luiertas die in je handtas past

Het is vaak maar welke naam het beestje krijgt. Minimice introduceert nu de Minimice Diaperbag: de ultralichte luiertas die in een handtas past.

Wat is het geheim van de Minimice Diaperbag: hij is klein, waterafstotend en lichtgewicht met precies genoeg ruimte voor een setje luiers en een pakje doekjes. Je kunt hem in je handtas stoppen of zo meenemen en altijd het meest noodzakelijke bij de hand te hebben voor de baby. Afhankelijk van de grootte van het pakje doekjes passen er namelijk 3 tot 6 luiers in.

Het etuitje heeft verder de vorm van een luier en telt slechts 18 bij 24 cm, zeg een  boterhamzakje. Ook wat gewicht doet de Minimice Diaperbag daar nog het meest aan denken: 18 gram. Verder is de Minimice Diaperbag sterk en waterafstotend vanwege de gecoate ripstop nylon met nylonvoering.

Waarom dan toch deze ingewikkelde naam, want dit miniluiertasje doet eigenlijk nog het meest denken aan een ……juist……toilettas! De Minimice Diaperbag wordt via www.minimice.nl in verschillende kleuren aangeboden.