TOP

Meet Pure by Zizo 

Vanaf 1 januari 2024 verwelkomen we een vernieuwing binnen ons geliefde label: ZIZO Pants for All Moments. Deze transformatie gaat verder dan slechts een update van onze collectie; het markeert ook een belangrijke verandering in onze naam. Maak kennis met ons verfijnde alter ego: Pure by Zizo.

Het besluit om onze naam te veranderen weerspiegelt de verfrissing van ons merk. Pure by Zizo omvat een breder scala aan stijlen en kwaliteiten, waardoor we nog beter kunnen voldoen aan de behoeften van onze gewaardeerde klanten. 

Het nieuwe label is niet slechts een cosmetische aanpassing; het weerspiegelt onze voortdurende inzet voor mode en stijl. In onze campagnes, collecties en alle visuele uitingen naar buiten toe, streven we ernaar om de laatste trends te laten zien en tegelijkertijd onze eigen kenmerkende esthetiek te behouden. Pure by Zizo staat voor tijdloze klasse vermengd met hedendaagse mode, waardoor het de perfecte keuze is voor zowel onze loyale klanten als voor diegenen die op zoek zijn naar een meer edgy uitstraling. 

Onze vertrouwde klanten zullen merken dat Pure by Zizo de kwaliteit en comfort behoudt waarop ze hebben vertrouwd. Onze collecties zullen reflecteren wat er op de catwalks gebeurt en tegelijkertijd de draagbaarheid behouden die kenmerkend is voor ons merk.  

Als merk zijn we trots op onze vernieuwing. We kijken enthousiast uit naar de toekomst als Pure by Zizo. We nodigen onze klanten uit om samen met ons dit nieuwe hoofdstuk te beginnen. 

Contactgegevens:

Pure by Zizo

Jollesweg 9, 7602 CZ Almelo 

+31 (0) 546 – 767582