TOP

Maak kennis met dé premium brands van modebedrijf BESTSELLER bij Studio B.

Laat u op 27 maart 2023 inspireren door het evenement Studio B, georganiseerd door modebedrijf BESTSELLER. De Oranjerie Hydepark in Doorn, gelegen aan de Utrechtse Heuvelrug, wordt op deze dag getransformeerd tot dé ultieme plek om de prachtigste items te bekijken, te voelen en in te kopen.

Credit beeld: AWARE

Maak hier kennis met onze negen premium brands: Y.A.S., Selected FEMME, Selected HOMME, PREMIUM, R.D.D., ROUGE, OBJECT, AWARE & Lil’ Atelier. Stuk voor stuk unieke labels van het Deense modebedrijf BESTSELLER.

Studio B.

Bij Studio B. kunt u inspiratie opdoen voor AW23, ontdekken wat de nieuwste trends zijn en contacten opleggen met allerlei verschillende gasten uit de modebranche. Kortom: bij Studio B. is alles te vinden wat u nodig heeft voor het aankomende modeseizoen!

Onze merkambassadeurs zullen de hele dag aanwezig zijn om u meer te vertellen over de brands en al uw vragen te beantwoorden.


YOU ARE INVITED!

Studio B. heeft een vrije inloop van 10:00 tot 17:00. Kom langs en maak kennis met de premium brands van BESTSELLER. Registeren kan via de volgende link: www.bestsellernederland.nl/event

R.S.V.P

Wanneer: 27 maart (10:00-17:00 uur)
Waar
: Oranjerie Hydepark (Hydeparklaan 10, 3941 ZJ Doorn)