TOP

Lindes brengt Rent-a-man concept in Nederland

Voor vrouwen die ooit naar een hotemetotenpartijtje moesten waar een partner gewenst -, maar niet voorhanden was, komt Lindes met de oplossing: de man op bestelling. Zijn naam: Rent-a-man.

Lindes netwerk biedt nu de mogelijkheid om mannelijk gezelschap in te huren. Het is een nieuwe dienst in Nederland, die in veel omringende landen al als zeer gebruikelijk wordt ervaren.

Lindes ziet in Nederland steeds meer hoog opgeleide vrouwen met een drukke baan en goed gevuld sociaal leven. De meeste van deze carrièrevrouwen zijn alleenstaand en bezoeken zo nu en dan gelegenheden waarop een representatieve man aan hun zijde gewenst is.

Gaat het om zakendiners, borrels, premières, tentoonstellingen of gewoon een attente man die vrouwen vergezelt tijdens het shoppen: Lindes netwerk zegt te beschikken over veel uiteenlopende types die allen bereid zijn om vrouwen een topdag te bezorgen.

Een man is te huren vanaf 200 euro per dienst. Maar al mag het wat kosten, laten we deze Rent tenminste een kans geven. His name is Man, Rent-a-Man.