TOP

Just Brands opent monobrandstore

Just Brands gaat retailen. Het modebedrijf opent in februari de eerste eigen winkel 'Just Brands' in de Amsterdamse Leidsestraat. In de rekken komen de drie merken Vanguard, Pall Mall en Cast Iron te hangen.

“Met deze winkel kunnen we ons concept goed neerzetten”, vertelt marketing coordinator Frank Uijt den Bogaard gistermiddag tijdens Modefabriek. “Daarnaast is Amsterdam een goede locatie, gezien de vele toeristen, om de merken op de internationale kaart te zetten.” Just Brands koos niet zomaar voor een winkel waarin de merken Pall Mall, Cast Iron en Vanguard vertegenwoordigd zijn. “Op deze manier kunnen we alles voor de man bieden, van een stoere tot een casual jeans met verschillende accessoires.”

Amsterdam is de enige stad waar Just Brands zich wil vestigen. Uijt den Bogaard: “We willen onze klanten niet beconcurreren. In Amsterdam voorkom je dat, maar in Utrecht bijvoorbeeld niet.”

De winkel krijgt een stoer uiterlijk met veel industriële elementen, ‘en als we een oud behangetje tegenkomen, zullen we deze zeker niet verwijderen. Het geeft juist het authentieke gevoel.” De foto hiernaast geeft deze sfeer al een beetje weer.