TOP

Je kunt echt niet meer zonder

Ik heb het natuurlijk over een tas. Of je nu kiest voor een school of een rugtas, misschien past de schoudertas beter bij jou, of een chique clutch tasje, je hebt ze nodig. Hou jij van fashion dan kun je echt niet meer zonder. 

Het is handig

Een tas is ontzettend handig. Denk bijvoorbeeld aan een aktetas. Hierin kun je al je belangrijke dingen stoppen die je nodig hebt voor die zakelijke bespreking. Of een laptoptas, die is superhandig wanneer je op stap gaat en je laptop mee wilt nemen zonder hem te beschadigen. Er zijn zoveel soorten tassen. Voor elke gelegenheid heb je wel een andere. Een strandtas waar je je handdoek in kunt meenemen, een shopper want tja de naam zegt het al. En dan heb je nog de schooltas. Altijd handig om al je boeken en je schriften in te vervoeren. Maar vergeet niet dat er nog zoveel meer in een schooltas kan. Je lunch, je tablet of soms zelfs je laptop. Alles bij de hand en het blijft beschermd tegen de regen en andere invloeden van buitenaf. 

Een man met stijl

Laat de dames met hun mooie handtassen maar aan de kant gaan, want hier is de mannelijke fashionista. De tijd dat vrouwen de enige waren die met handtasjes en andere tassen liepen is voorbij. Ook voor heren zijn er talloze opties om met een stoere maar ook een functionele tas op stap te gaan. En of je nu kiest voor een simpel zwart of eentje met skulls, je kunt altijd wel een tas vinden die past bij jouw persoonlijke stijl Een heren schoudertas bijvoorbeeld vaak te vinden in online shops onder de term schoudertas heren. Je kunt een schoudertas over je schouder dragen als een handtas, maar ook over je hoofd doen zodat hij schuin over je lichaam komt te hangen. Als je beweegt duw je hem meer naar achteren zodat hij half op je rug hangt, en wanneer je er iets uit wilt pakken dan draai je hem met een simpele beweging naar voren. 

Wat is een Ted Baker

Een Ted Baker is een item van dit merk, of het nu gaat om een van de vele handtassen of juist om een ander accessoire zoals een portemonnee. Het is een modemerk dat in de jaren 80’ is gestart in Groot-Brittannië. De bedenker van het merk Ted Baker is Ray Kelvin. Mode zit hem in de genen. Zijn beide ouders zaten in dezelfde branche. Het begon als een merk dat zich richtte op overhemden, maar hoe meer de fashionindustrie zich begon te ontwikkelen, hoe meer Ted Baker zich ging richten op tassen. En met groot succes. Inmiddels lopen veel mensen met een Ted Baker tas. Je kunt het zo goedkoop of zo duur maken als je zelf wilt want het merk richt zich niet op 1 doelgroep. De tassen komen in verschillende prijsklassen dus er is altijd wel iets te vinden wat past bij jouw portemonnee en bij jouw smaak.