TOP

Italiaanse mode in al z’n facetten, dat is Amoda

Vakmanschap, prachtige stoffen, perfecte snit en tijdloze elegantie… Naast heerlijke pasta’s, Romeinse ruïnes en opera is dat ongetwijfeld waar Italië het meest voor bekend staat.

Het is net dàt waar Amoda voor staat. Hun breed Italiaanse aanbod biedt elk type vrouw een waaier aan mogelijkheden. De collecties gaan van vrolijke kleuren met opvallende details tot subtiele luxe en verfijnde silhouetten.

Naast de bekende collecties van Twinset, Patrizia Pepe, Elisabetta Franchi en Juicy Couture heeft Annik van Amoda bewust gekozen voor enkele vernieuwende Italiaanse labels. Want mode en trends hebben meer dan 1 gezicht. Mode wordt niet langer gedicteerd maar zorgt voor een krachtiger beeld, een onderlijning van wie je bent. En dat juichen we alleen maar toe!

De trend van ‘silent luxury’, met sterke silhouetten, mooie stoffen en subtiele details is er één om te blijven. In de collecties van Luisa Spagnoli, Mei Mei J, Beatrice B en Liviana Conti kan elke hedendaagse sterke vrouw haar gading vinden. Deze merken zorgen voor een frisse wind met de combinatie van een sobere snit en vrouwelijke verfijning. Outfits waar je, zelfs op een mindere dag, de wereld mee aankan! 

Grace maakt dan weer toegankelijke elegante knitwear van de mooiste kwaliteiten. Janice focust zich eerder op de vrouw die graag haar eigen(wijze) gang gaat, die positief in het leven staat en bewust kiest voor key items.

Elegante mode voor de wereldse vrouw, daar kan Amoda je duidelijk wegwijs in maken!


Nieuwsgierig geworden naar al het moois dat je bij Amoda kan ontdekken?  

Get inspired @amoda_fashionantwerp

Voor meer informatie mail naar: annikvanhove@amoda.be

Telefoonnummer: +32 (0)3 289 95 75