TOP

Hoe match je jouw telefoon bij je outfit?

Zo zorg je ervoor dat je telefoon precies bij jouw outfit past
Wil jij jouw telefoon met jouw outfit matchen? Tegenwoordig heeft vrijwel iedereen wel een smartphone. Als er weer een nieuwe telefoon uit is, zoals de telefoons met eSIM, moet daar altijd wel even over gesproken worden. Ben jij een echte modegek, dan weet je dat het belangrijk is dat jouw telefoon precies bij je outfit matcht. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Wij hebben enkele tips voor je op een rijtje gezet zodat je jouw telefoon kunt laten matchen met jouw outfit. Lees snel verder voor onze tips.

Match de telefoon met je tas
Onze telefoon bewaren we het meest in onze tas. Daarom is het zeker een goed idee om ervoor te zorgen dat jouw tas matcht met jouw telefoon. De meeste telefoonmerken hebben smartphones in diverse kleuren op de markt gebracht. Hierdoor kun je altijd wel een telefoon vinden die precies bij jouw tas past. Je kunt jouw tas ook aanpassen aan de telefoon die je hebt. En als je ook nog eens voor een goedkoop sim only abonnement kiest, kun je met het resterende geld een stijlvolle tas kopen. Er zijn zoveel gave tassen verkrijgbaar, waardoor je altijd wel een exemplaar kunt vinden dat precies bij jouw telefoon past.

Match de telefoon met een mooi telefoonhoesje
Je kunt er ook voor kiezen om je telefoon te matchen met een mooi telefoonhoesje. Stel dat je voor een Sim only by Simyo abonnement kiest, dan wil je natuurlijk wel dat jouw telefoon zo lang mogelijk mee zal gaan. Er zijn vele telefoonhoesjes verkrijgbaar en ook in diverse maten. Misschien ga jij wel voor een mooi telefoonhoesje met gedroogde bloemen erin, een telefoonhoesje met glitters of een strak leren telefoonhoesje. De keuze is enorm. En ook omdat er zoveel keuze is, is het leuk om diverse telefoonhoesjes te kopen. Zo kun je jouw telefoon iedere keer weer afstemmen op de outfit die je draagt. En een mooi pluspunt is dat jouw smartphone ook nog eens goed beschermd is.

Match de schermachtergrond met jouw outfit
Als je je telefoon opent, zal je als eerste de schermachtergrond van jouw telefoon zien. Je kunt ook de achtergrond van je telefoon van thema laten veranderen, zodat je deze ook kunt matchen met je outfit. Kies bijvoorbeeld voor een bloemige achtergrond, een achtergrond met glitters of een dierenprint. Combineer het met een bijpassend telefoonhoesje en je steelt ongetwijfeld de show.