TOP

Hoe een smartphone van toegevoegde waarde is voor een mode ondernemer

Voor ondernemers is een goede smartphone tegenwoordig cruciaal. Niet alleen om bereikbaar te zijn voor geïnteresseerde klanten en zakenrelaties. Ook om bijvoorbeeld razendsnel acties te kunnen delen via sociale kanalen.

De tijd dat foto’s met een losse digitale camera gemaakt moesten worden, lijkt in steeds meer winkels voorbij te zijn. Ben je zelf een mode ondernemer? Dit artikel vertelt je meer over de toegevoegde waarde van een kwalitatief goede smartphone. De toepassingen van smartphones zullen de komende jaren groeien voor mode ondernemers.

Haarscherpe foto’s maken en delen

De Samsung Galaxy S21 voor zakelijk gebruik is onder meer interessant, vanwege de haarscherpe camera in dit toestel. Met name de Samsung Galaxy S21 Ultra beschikt over een camera, die een losse camera overbodig maakt voor je winkel of ontwerpstudio. De Galaxy S21 is de nieuwste smartphone op de markt en werd halverwege januari geïntroduceerd door Samsung.

Niet alleen wil je haarscherpe foto’s kunnen maken van je kledingstukken en modellen die de kleding dragen. Ook wil je deze foto’s direct kunnen delen via je kanalen op sociale media. Door de interactie op te zoeken met geïnteresseerde klanten, vergroot je hun betrokkenheid bij je onderneming. Iets wat de verkoopcijfers vaak ten goede komt.

VR-toepassingen voor mode ontwerpers

Naast het feit dat je prachtige foto’s kunt maken met een moderne smartphone als de Samsung Galaxy S21, stelt het toestel je ook in staat om gebruik te maken van VR-toepassingen. Onder meer in de interieurbranche wordt hier al veel gebruik van gemaakt. Je kunt met deze VR-toepassingen visualiseren hoe een bepaald meubelstuk staat binnen je woning. Een soortgelijke toepassing is ook interessant voor modeontwerper. Visualiseer met een app op je telefoon welk kledingstuk goed past bij een model of klant. De verwachting is dat deze VR-toepassingen de komende jaren vaker gebruikt zullen gaan worden.

Accu die een dag mee kan gaan

Een derde reden om voor een goede telefoon te kiezen, is het feit dat de batterijen in mobiele telefoons sterk verbeterd zijn door de jaren heen. Een goede batterij is essentieel om de hele dag met je telefoon te kunnen bellen, chatten en mailen. Het is vervelend, wanneer je na meerdere telefoongesprekken op zoek moet gaan naar een punt om je toestel op te kunnen laden. Moderne telefoons als de Samsung Galaxy S21 beschikken over voldoende capaciteit om aan deze wens te kunnen voldoen.