TOP

Hellen van Rees: ‘Het voelde niet goed om elk seizoen een nieuwe collectie te maken’

Vrouwenmodeontwerpster Hellen van Rees pakt het voortaan anders aan: ze stopt met het maken van seizoensgebonden collecties en richt zich op slow fashion. “Omdat mijn werk zo specifiek is, is het niet seizoen- en trendgevoelig.”
“Ik bleef aanvragen naar items uit eerdere collecties krijgen van klanten. Het voelde niet goed om elk seizoen een totaal nieuwe collectie te maken. Nu presenteer ik een groter aanbod, onafhankelijk van de seizoenen. Natuurlijk wordt er tussendoor vernieuwd en aangevuld. Ik pas mijn collectie aan op het moment dat dat goed voelt. Daarmee richt

Log in om verder te lezen

Inloggen

 


Professionals in de modebranche lezen Textilia. Sluit nu een digitaal proefabonnement af (stopt automatisch) en ontvang gratis een maand lang, 24/7 volledige en onbeperkte toegang tot www.textilia.nl