TOP

Goodiebag ideeën voor Fashion Week

De Fashion Week staat bijna voor de deur! Het grootste evenement in de modewereld waar het gaat om zien en gezien worden. Niet alleen de prachtige kleding, de modellen, en de ontwerpers, maar ook de merken. Want jouw merk laten stralen tijdens de Fashion Week, dat is wat iedereen wil. Ook na het evenement moet men nog lang over jouw merk hebben. Een goede manier om dat voor elkaar te krijgen is een fantastische goodiebag. In dit artikel geven we jou een aantal unieke cadeaus om de goodiebag mee te vullen. 

Wax Seal Starter Kit

Maak een blijvende indruk met een prachtige wax stempel set! Hiermee kunnen jouw gasten mooie waxzegels maken om hun kaarten, enveloppen of cadeautjes mee op te leuken. Het merk JessyAtSea heeft een Wax Seal Starter Kit voor beginners zodat iedereen alles heeft om aan de slag te gaan. De set bevat een wax oven, een waxstempel naar keuze, een smeltlepel en een potje wax in een kleur naar keuze. Zo kan je ook nog eens je set helemaal zelf samenstellen. Iedereen zal nog lang napraten over dit cadeau, daar kan je zeker van zijn!

Een duurzaam pakket

Wie duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, moet natuurlijk ook zijn goodiebag daarop aanpassen. Maar wie zegt dat duurzame cadeaus niet feestelijk kunnen zijn? Je kunt de goodiebag vullen met heerlijk handgemaakte zeep, herbruikbare watjes of bijvoorbeeld een heerlijke bodylotion met alleen maar natuurlijke ingrediënten. Dit zijn producten die iedereen gebruikt en dus zal het zeker in de smaak vallen.

Parfum

Veel kledingmerken houden het niet alleen bij jassen, broeken, shirts of schoenen. Nee, zij gaan nog veel verder en brengen ook een huidverzorgingslijn uit. Denk maar eens aan merken zoals Hugo Boss,Yves Saint Laurent of Paco Rabanne. Deze merken zijn ook bekend om hun parfum. Dit is een perfect cadeau voor een goodiebag omdat het iets kleins is wat mensen makkelijk mee naar huis kunnen nemen. Je gasten zullen de hele dag nog ruiken naar jouw heerlijke luchtje. 

Polaroid camera

Maak jouw gasten de fotografen met hun eigen polaroid camera. Ze kunnen hiermee niet alleen de nieuwe collectie fotograferen maar ook elkaar. Zo worden fijne herinneringen vastgelegd en zullen ze deze dag zeker onthouden. Nadat de foto gemaakt is, wordt deze direct afgedrukt. Zo kunnen foto’s worden uitgewisseld en zal jouw modeshow iedereen nog het meeste bijblijven. Hier hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan, maar de ervaring wordt onvergetelijk!

Met deze tips weet jij hoe je je goodiebag moet gaan vullen. Wordt het iets creatiefs, duurzaam, lekker ruikend of toch memorabel? Wat je ook kiest, zorg ervoor dat het bij je merk past zodat mensen het zullen herkennen. Dus nu hup aan de slag!