TOP

Genomineerden Beste Zelfstandige Winkel bekend

De genomineerden van de Beste Zelfstandige Winkel Publieksprijs zijn bekend. Opnieuw dingt Roetgerink uit Enter mee, maar ook grootgrutter Jansen-Noy uit Sevenum.

Vanaf 4 augustus 2008 kunnen consumenten hun beoordeling gegeven over hun favoriete zelfstandige winkel. Er strijden in totaal 109 winkels mee voor de Retailjaarprijs. Voor de modebranche zijn dat: Overdiep Herenmode in Joure, Kinderwinkel O’Livia in Hurdegaryp, Wilmas Fashion in Zuidhorn, Daro Lifestyle in Zuidlaren, Basic Mode & Jeans in Emmen, Roetgerink in Enter, Sandwich Shop in Nijmegen, LiCHérie in Emmen, Vallen Mode in Harmelen, Lex Bruggeman Mode in Alkmaar, Joepie’s Fair Fashion in Rotterdam, Smit Mode in Barendrecht, Smit Mode in H.I. Ambacht, Smit Mode in Papendrecht, Future Maman in Breda, Van Tilburg Mode en Sport in Nistelrode, Ballegooyen Modes in Dussen, Modehuis Cruysberg in Tienray, Jansen-Noy in Sevenum, Vallen Mode in Harmelen, P.Doek Mode en Lingerie in Bilthoven.

Op 6 november zal bekend worden gemaakt wie dit jaar deze titel mag dragen. De de Beste Zelfstandige Winkel Publieksprijs is onderdeel van de Retail Jaarprijs.