TOP

Expertsessie over retaildesign op TME

Inmiddels raakt het programma van de Textilia Mode Experience (maandag 27 oktober) steeds meer gevuld en is er voor ieder wat wils! Zo is er inmiddels een nieuwe Textilia 'expert' bekend die je op deze dag de 'kleren' van het lijf kan vragen! Naast o.a. GFK over consumententrends en Modint over assortimentsontwikkeling zal nu ook Vorm Martini aanwezig zijn.

Vorm Martini ontwikkelt voor haar opdrachtgevers de merkpersoonlijkheid van een commerciële omgeving en vertaalt deze met haar eigen designstudio naar creatieve ruimtelijke concepten.

Retaildesign is een belangrijk instrument om de juiste doelgroep te bereiken. De kracht van de juiste sfeer en beleving wordt vaak onderschat. Vorm Martini creëert  de juiste look-and-feel voor voornamelijk Fashion Stores. Johan Rietsema Creative Director en Ramon Veelo, Senior Retaildesigner van het creatieve team van Vorm Martini nemen U in deze expertsessie mee in de wereld van Retaildesign. Er bestaat tevens de mogelijkheid om individuele gegevens van je retail-outlet ter discussie voor te leggen. Meld je vandaag nog aan voor de Textilia Mode Experience!