TOP

Een volgend hoofdstuk voor Decathlon, Calvin Klein onthult exclusieve beelden van Camila Morrone en laatste winkels Perry sport, Aktiesport en Sprinter dicht 

Een volgend hoofdstuk voor Decathlon, Calvin Klein onthult exclusieve beelden van Camila Morrone en laatste winkels Perry sport, Aktiesport en Sprinter dicht. Dit en meer lees je in het nieuwsoverzicht van 12 maart.

Beeld: Decathlon

Een volgend hoofdstuk voor Decathlon 

Decathlon heeft haar nieuwe purpose onthuld: “Move People Through the Wonders of Sport”. Deze purpose staat symbool voor de strategie om middels innovatie en met duurzaamheid hoog in het vaandel, sport voor iedereen toegankelijk te maken. Als onderdeel van deze evolutie onthult Decathlon haar nieuwe merkplatform, dat een dynamische en vooruitstrevende identiteit omvat en het nieuwe “orbit” logo.

Sinds de oprichting in 1976 heeft Decathlon altijd geloofd in de vitale rol van sport bij het streven om samenlevingen gezonder en gelukkiger te maken. Aan het begin van deze transformatie schreef Decathlon haar “North Star”, een langetermijnambitie om de missie te versnellen ten behoeve van de samenleving en de planeet. Geleid door de North Star, werd een nieuw doel geboren: Move People Through the Wonders of Sport. Gebaseerd op dit doel, omarmt Decathlon een ambitieuze wereldwijde strategie, die een verbeterde klantervaring, een sterke toewijding aan duurzaamheid en een algehele modernisering van het bedrijf omvat. Kern van de klantervaring is een vandaag geïntroduceerd geëvolueerd merk. Barbara Martin Coppola, Global Chief Executive Officer van Decathlon: “Vandaag markeert een heel bijzonder moment in zowel de geschiedenis als de toekomst van Decathlon. Nu meer dan ooit heeft de wereld sport nodig. Ik ben trots om samen met onze teamgenoten te werken aan de North Star – onze richting en ambitie.”

Calvin Klein onthult exclusieve beelden van Camila Morrone in Calvin Klein Jeans

Calvin Klein introduceert vandaag exclusieve beelden met Emmy-genomineerde actrice Camila Morrone in de Calvin Klein Jeans-collectie voor de lente van 2024. Josh Olins heeft portretfoto’s gemaakt van Camila, die de elegantie en verfijnde aantrekkingskracht illustreren die kenmerkend zijn voor de Calvin Klein Jeans-collectie voor de lente van 2024. Op de beelden is te zien hoe Camila gekleed gaat in elegante nieuwe stijlen, geïnspireerd op het kenmerkende denim van Calvin Klein Jeans. De lentecollectie is nu verkrijgbaar. 

‘Laatste winkels Perry Sport, Aktiesport en Sprinter dicht’

De deuren van de winkels van Perry Sport, Aktiesport en Sprinter zijn dinsdag gesloten. Veel van de vestigingen waren gesloten, maar de laatste zes gaan vandaag dicht, zo laat curator Kees van de Meent weten aan de Telegraaf. De winkels vielen onder de bv Sports Unlimited Retail, de bv die eind 2023 failliet ging. In totaal zijn 52 vestigingen betrokken bij het faillissement. Half januari kwam het nieuws naar buiten dat de Britse Frasers Group maximaal 20 winkels wil overnemen, maar het is nog onzeker hoeveel er werkelijk worden overgenomen. Dit hangt allemaal af van onderhandelingen met verhuurders. Wat met de overige locaties van Sports Unlimited Retail gebeurt, is niet duidelijk. 

Stadshart Amstelveen verwelkomt nieuwe merken als onderdeel van de vernieuwing

Stadshart Amstelveen kondigt een reeks nieuwe openingen aan in maart, waarmee het winkelgebied aantrekkelijker wordt voor jong en oud. Hoewel AMAC verhuist en LOU VE Boutique vernieuwt, is Throwback Vintage een nieuwe toevoeging. Deze veranderingen zijn een onderdeel van de veelbelovende transformatie die Stadshart Amstelveen doormaakt.

LOU VE Boutique en Throwback Vintage
Voorheen bekend als de NA-KD boutique, is LOU VE Boutique herboren als eigen merk onder leiding van eigenaresse Marlou Klinkenberg. Deze boetiek biedt niet alleen betaalbare mode, maar ook een uitgebreide collectie van My Jewellery sieraden en het exclusieve merk Vedder & Vedder.

Binnenkort opent Throwback Vintage zijn deuren op Rembrandthof 5, naast de Bijenkorf, en introduceert daarmee een nieuw vintage concept in Stadshart Amstelveen. De lancering staat gepland voor 15 maart. Deze unieke winkel, gerund door de gepassioneerde broers Borek en Milan, combineert stijl met duurzaamheid en brengt een eerbetoon aan de iconische 90’s stijl. Met zorgvuldig geselecteerde items van merken zoals Lacoste, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Carhartt en Dickies, biedt Throwback Vintage een reis door de tijd met unieke vintage vondsten. 

Modemerk Another Tomorrow krijgt investering van 2 miljoen euro

Luxe modemerk Another Tomorrow krijgt een kapitaalinjectie van 2 miljoen euro. Het merk krijgt steun van impact investment manager Una Terra. CEO van Una Terra, Luca Zerbini, krijgt ook een plek in de directie van Another Tomorrow, aldus een persbericht. “Una Terra’s unieke inzicht in het snijvlak van consument, duurzaamheid en circulariteit maakt hen de ideale partner voor Another Tomorrow. Hun laterale systeemdenkende benadering van industriële transformatie en schaalbaarheid, in aanvulling op hun wereldwijde bereik, positioneert hen als een optimale groeipartner om schaal te brengen naar onze vroege bewezen fundamenten. Luca zal een gedachtepartner van onschatbare waarde zijn in onze bestuurskamer om ons te helpen ons wereldwijde leiderschap te bevorderen”, laat Vanessa Barboni Hallik, oprichter en CEO van Another Tomorrow, weten. Another Tomorrow zet zich in voor transparantie en circulariteit in de mode-industrie.