TOP

Een EBL 8790 draagt anders dan anders

Normaal gesproken zul je niet snel iemand op blote voeten over straat zien gaan. Iedereen draagt schoenen en daarom lijkt het soms ook wel of iedereen er verstand van heeft. Maar niets is minder waar. Vraag dat maar aan Bent, waar je al tientallen jaren terecht kunt voor meer dan honderd eigentijdse topmerken én voor het verrassende eigen merk EBL 8790. Volgens Bent moeten schoenen  niet alleen lekker zitten en heerlijk lopen, ze moeten er ook actueel en trendy uitzien. En dat vind je absoluut terug in de bijzondere en eigentijdse collectie van EBL 8790.

Om met die wat aparte merknaam te beginnen: die is afgeleid van het adres van het hoofdkantoor in het Belgische Waregem: Eugène Bekaert Laan (EBL), postcode 8790. Een creatieve vondst die al meteen veel zegt over het karakter van de hele collectie, bestaande uit circa 30 damesschoenen en herenschoenen. Ook weer geen toevallig aantal, maar een ‘jubileum’ knipoog naar het moment waarop het bedrijf 30 jaar bestond.

Dertig jaar ervaring in één collectie

Met EBL 8790 presenteert Bent een eigentijdse collectie, waarin de volle dertig jaar ervaring met design en trends is verwerkt. De collectie paart een prima kwaliteit aan een prima prijs. Omdat de schoenen rechtstreeks van de fabrikant aan de consument worden verkocht, kunnen ze zelfs extra scherp geprijsd zijn. Toch waakt Bent ervoor dat de collectie nooit standaard wordt, maar voortdurend blijft verrassen qua ontwerp en materialen. Zo loop je met EBL 8790 altijd een stapje voor.

Klaarstaan voor de klant

Bent bestaat al sinds 1988 en heeft inmiddels 20 eigen winkels en een succesvolle webshop. Voor Bent is een tevreden klant een ambassadeur voor de winkel. Daarom krijgen de webshop en de fysieke winkel allebei veel aandacht. In beide gevallen worden de medewerkers getraind om de klant zo goed mogelijk te kunnen helpen. Ze weten veel over de schoenen die ze verkopen en kunnen hierdoor altijd een goed advies geven. Ook vullen de webshop en de winkel elkaar goed aan. Zo kun je op de website producten bestellen die niet in de winkel te zien zijn, maar die je vervolgens wel in de winkel kunt passen en afhalen. Je kunt de schoenen natuurlijk ook gewoon thuis laten bezorgen, net wat jou als klant het beste uitkomt. Vanaf 35 euro is verzending al gratis, dus die drempel ligt laag. Overigens… hou je niet alleen van mooie schoenen, maar ook van mooie prijzen? Check dan regelmatig de website, want bij Bent vind je het hele jaar door modellen met forse kortingen.