TOP

De Rode Winkel werkt samen met G-Star, Balr maakt meer sneakers en Veja maakt natuursneaker

De Rode Winkel werkt samen met G-Star Raw, Balr breidt de sneakercollectie uit en Veja heeft een opvallende collaboratie.

De Rode Winkel in Utrecht heeft deze week een collectie gepresenteerd, waarvoor de zaak samenwerkte met G-Star Raw. De Rode Winkel X G-Star Raw-lijn is gebaseerd op archiefstukken van het denimmerk en bestaat uit een denim jasje en jeans voor vrouwen en een denim jack, jeans en hoodie voor mannen. De Rode Winkel laat weten dat duurzaamheid beide bedrijven bindt: de Utrechtse zaak heeft dit net als het jeanslabel hoog in het vaandel staan. De denimstoffen van de speciale collectie zijn dan ook ongeverfd, ongewassen en onbewerkt.

G-Star

Balr.

Het Nederlandse Balr. blijft in beweging. Het casualmerk heeft de sneakercollectie uitgebreid met vijf nieuwe modellen. Alle sportschoenen zijn voorzien van een comfortabele memory foam zool. De sneakers worden zowel in de winkels als online verkocht.

Balr

Veja

Het duurzame sneakerlabel Veja gaat een samenwerking aan die optimaal bij het merk past. Het Franse merk presenteert een collab met het eveneens Franse Deyrolle, bekend van educatieve natuurposters. Het resultaat is een sneaker van zijde gemengd met het duurzame materiaal Lyocell én een opvallende vlinderprint. Het speciale model is vanaf 15 maart 2018 verkrijgbaar. 

Veja X Deyrolle