TOP

De nieuwe collectie van Zilch draait om kleur

Bij het Amsterdamse merk Zilch draait het om kleur. Het brengt speelse kleurcombinaties, een mix van prints en natuurlijke materialen.

In de lente-zomer collectie zien we maxi jurken, jumpsuits, culottes en midi rokken en materialen als losvallende viscoses en zachte jerseys. De collectie bestaat uit must-haves en nieuwe tijdloze styles in de bamboo basic lijn. Zilch combineert zomerse linnenmixen in uni of in een streep met bloemenprints. Wat de kleuren betreft zijn er zachte zomertinten als Vanilla en Rose, sterke solids als Disco blauw en Poppy rood en accenten van Candy roze en Lagoon groen. Met colourblocking en het ton sur ton combineren van materialen gaat Zilch deze zomer in de mix.

Wie benieuwd is naar de collectie kan tijdens de Zilch Walk-in dag vrijblijvend een kijkje komen nemen. Dat kan op maandag 12 juli tussen 10:00 en 18:00 uur in de showroom aan de Cruquiusweg 96K in Amsterdam. De collectie van CLOUD9, het nieuwe broekenmerk van Zilch, kun je tijdens de Zilch Walk-in dag ook bekijken. De tijdloze modellen in denim en gekleurde twill sluiten naadloos aan bij de collectie.

Info: zilch.nl