TOP

De leukste cadeaus voor modeliefhebbers

Is jouw moeder, zus, vriend(in) of tante binnenkort jarig en kun je haar een echte modeliefhebber noemen? Dan ben je vast benieuwd welke cadeaus het meest geschikt zijn. Je wilt uiteraard iets geven wat te maken heeft met mode. Maar inmiddels zie je door de bomen het bos niet meer. Want wat geef je dan? Wat is er precies mogelijk? Wat zijn leuke cadeau-ideeën voor iemand die altijd met fashion bezig is? In dit artikel geven we de nodige inspiratie en zetten we de leukste cadeaus op een rij.

Fashioncheque 

Heeft zij een zeer uitgesproken smaak? Dan is het bijna een onmogelijke taak om daadwerkelijk kleding, sieraden of andere accessoires voor haar te kopen. De kans is groot dat je een verkeerde keuze maakt. Daarom is het verstandiger om haar zelf iets uit te laten kiezen. Toch is geld in een envelop natuurlijk wel wat minder interessant om te geven. Een fashioncheque biedt in dit geval veel meer. Deze is in heel veel verschillende winkels te gebruiken en wordt leuk verpakt. Zo weet je zeker dat jouw favoriete fashionista echt een mooi cadeau voor zichzelf kan uitkiezen. 

Verzorgingspakket 

Selfcare producten mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Als ware fashionista is zij hier waarschijnlijk dol op. En zeg nou eerlijk: bijna iedereen wordt toch gelukkig van een heerlijk luchtje en producten om heerlijk mee te douchen? Een verzorgingspakket is dan ook altijd een goed idee. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke doos van Rituals met bodylotion, parfum en douchegel. 

Houd wel rekening met haar persoonlijke favorieten. Weet je welke merken zij vaker gebruikt? Dan is het een stuk eenvoudiger om producten te vinden waar ze zeker gelukkig van wordt. Weet je ook welke geuren zij meestal draagt? Probeer dan verzorgingsproducten te kiezen die passen bij deze geur. 

Abonnement op een modetijdschrift 

Is zij in haar vrije tijd vooral bezig met mode? Gaat er geen trend aan haar neus voorbij en is ze altijd bezig met het lezen van de laatste nieuwtjes. Dan is het een goed idee om een abonnement op een modetijdschrift te geven. Het leuke van dit cadeau is dat ze hier langere tijd plezier van heeft. Het is geen cadeau die slechts één keer wordt gebruikt of na enkele keren al op is, maar elke week of maand ontvangt ze weer iets nieuws. 

Is het ook haar droom om ooit zelf modeontwerper te worden of iets anders in de fashionwereld te ondernemen? Probeer hier dan op in te spelen. Geef haar bijvoorbeeld tekenspullen cadeau om haar creaties op papier te zetten. 

Samen shoppen 

Heb je echt geen idee wat ze nodig heeft of van welke stijl ze houdt? Maak er dan een dagje uit van en ga samen shoppen op jouw kosten. Zo weet je niet alleen zeker dat ze blij wordt van wat je koopt, maar geniet je ook nog eens heerlijk van wat quality time samen.