TOP

De categoriewinnaars van de ‘ABN AMRO Retailer of the Year’ zijn bekend, Otrium gaat kapotte, geretourneerde kleding herstellen en Jutta Leerdam maakt haar debuut als model

ABN AMRO maakt de categoriewinnaars van de ‘ABN AMRO Retailer of the Year’ verkiezingen 2023 bekend, online kledingoutlet Otrium is gestart met het het repareren van kapotte, geretourneerde kleding en schaatster Jutta Leerdam maakt haar debuut als model tijdens Milan Fashion week. Dit lees je in het nieuwsoverzicht van 25 september.

Beeld: ABN AMRO

De categoriewinnaars van de ‘ABN AMRO Retailer of the Year’ verkiezingen 2023-2024 zijn bekend

De winnaars van de publieksprijzen ‘ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland’ 2023-2024 en ‘ABN AMRO Webshop Awards the Netherlands’ 2023-2024 zijn bekend. 

Een indrukwekkend aantal van meer dan 162.000 consumenten heeft hun stem laten horen over hun favoriete winkels en webshops in 28 verschillende categorieën. Tijdens een feestelijke bijeenkomst op het hoofdkantoor van hoofdsponsor ABN AMRO in Amsterdam werden alle winnaars bekendgemaakt en ontvingen zij hun awards. 

De prijs voor ‘ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland’ in de categorie damesmode werd gewonnen door MS Mode. Jeans mode won in de categorie Herenmode en was hiermee een nieuwe naam ten opzichte van de winnaars van de voorgaande editie. Lucardi werd gekozen als beste zaak voor mode-accessoires en voor schoenen stemde het publiek het meest op Schuurman Schoenen. 

Zeeman viel meermaals in de prijzen. Ze zijn niet alleen bekroond tot ABN AMRO Beste winkelketen van Nederland in de categorie ondermode, ze wonnen ook de award van de ABN AMRO Webshop Awards the Netherlands’ in de categorie baby & kind. Voor damesmode won Jeans Centre en voor herenmode ging de award naar OFM. De beste webshop voor schoenen bleek Schuurman Schoenen. 

Uit alle winnaars worden begin november één ‘ABO Amro Beste winkelketen van Nederland’ en een winnaar van ‘ABN Amro Webshop Awards’ gekozen. Deze partijen worden dan bekroond als beste in hun retailkanaal. 

Otrium gaat kapotte, geretourneerde kleding herstellen

Online kledingoutlet Otrium start, in samenwerking met logistiek partner Bleckmann, met het repareren van kapotte geretourneerde kleding. “Dankzij onze samenwerking met Bleckmann en hun Renewal Workshop-team zijn we nu in staat om een groot deel van de retourzendingen te repareren en opnieuw te verkopen” aldus Kevin Carolan, manager logistiek bij Otrium. 

Eerder dit jaar werd er een pilotproject gestart in Almelo, waar een Bleckmann-vestiging zit. In drie maanden werden er meer dan drieduizend kledingstukken, accessoires en schoenen gemaakt. Het doel van Otrium is om voor het einde van dit jaar meer dan 25 duizend geretourneerde kledingstukken te laten repareren. 

Jutta Leerdam maakt haar debuut als model tijdens Milan Fashion Week 

Schaatster Jutta Leerdam heeft afgelopen zaterdag tijdens de Milan Fashion Week haar debuut gemaakt als model op de catwalk. Ze liep mee in de modeshow van het merk BOSS. 

“Jongens, ik heb mijn eerste modeshow ooit gelopen. Geen eyeliner en geen los haar, voor de verandering”, schrijft Leerdam op Instagram. Ze deelt hier video’s van de styling en de repetities. 

Jutta Leerdam op de catwalk tijdens Milan Fashion Week. Foto: ANP