TOP

Co.Exist: op reis door de tijd

Neem even de tijd. Ga zitten en sluit je ogen. Switch off. Voel en ervaar.

Co.Exist neemt je mee op een reis door de tijd met de nieuwe herfst-wintercollectie. Het merk duikt in verschillende decennia en haalt de meest luxueuze materialen en prachtige snitten tevoorschijn. Het verleden, het heden en de toekomst bestaan letterlijk naast elkaar in de nieuwe collectie van Co.Exist.

Voel je onvoorstelbaar comfortabel in een jas. De meest gewaardeerde kwaliteiten uit de natuur vormen de inspiratie voor het brede scala aan stoffenkeuze dit seizoen. Duurzaam ‘vegan’ leer en suède zijn zacht en soepel. Wollen kwaliteiten zijn rijk en volumineus. Het ongebruikelijke maakt het gebruikelijke nieuw. De functionele en technische kwaliteiten zijn ultra-dun en stretchy. ‘Vegan’ leer en suède, high gloss jersey en waterafstotende fijne wol, zijn gewatteerd met een zachte gerecyclede ‘padding’. Tweed is terug; dit keer in vergrote dimensies. De bouclé is afgevlakt en compact in een geweven ruit. Met de handgebreide look gaat Co.Exist terug in de tijd, maar het wordt gecombineerd met vegan leer. Het retro corduroy is waterdicht en kan als moderne regenkleding worden gedragen.

Trakteer jezelf even. Stel je favoriete koffie met een vers gebakken kaneelbroodje voor. De volle en schuimige Latte, de extra warme Espresso en een vleugje van poederig beige vormen gezamenlijk de basis van het kleurenpallet van dit seizoen. Ondersteund door zwart en staal ontstaat de melange aan tinten van het vernuftige kleurenpalet.

‘Mixen and Matchen’ met een open-mind is de sleutel voor dit seizoen. In een verfijnde sfeer “co.existen” alle kwaliteiten, technieken, afwerkingen en vakmanschap samen en creëren ze een nieuwe look.

De reis naar het onbekende, waarin een balans wordt gevonden tussen elegantie en nonchalance, is wie we zijn. 

Reis met ons mee. Co.Exist op tijd!

Info: co-exist.com, 020-6103355